reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Antar, GRATULACJE!!!:-):-):-):-)

Mamoflavii, mam nadzieje, ze ta ostatnia chemia, bedzie juz naprawde ostatnia. Usciski dla naszego ksieciunia! Zycze Wam beztroskiego urlopu!:-)

Martus, gratuluje nowej pracy. Cos czuje, ze to nie lada wyzwanie, ale Ty swietna babka jestes i na pewno sobie poradzisz.:-):-):-)

Maranka, ja jednocze sie z Toba w bolu. U nas juz gorne piatki wyszly, wiec jeszcze tylko 2 zebolki i bedzie komplet, na razie.;-)

reklama
Antarku cudnie aż mi ciary przeszły
Mamoflavii całuję was i odpoczywajcie po trudach
Martusiu superrr ,że w końcu pracujesz
Jak czytam o kolejnych dzidziach to aż mi się tak jakoś ciepło na sercu robi ...

Antar GRATULACJE WIELKIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciszę się, że kolejna lutówka w ciąży.

Dobra przyznawać się która następna ma dzidzi w planach ?

Agniesia, no ja pracuję do końca października. Miałam do 20 pracować, ale szefowa poprosiła żebym została do końca m-ca.

mamaflavii, dobrze, że chemię będziecie mieli za sobą. Mam nadzieję, że lekarze wiedzą co robią i wymyślą coś na to ukrwienie.
Pytałaś mnie o płeć, więc na 100% chłopczyk mi się szykuje. Będzie dwóch ancymonów: Karol i (prawdopodobnie) Kamil

Martussa, gratuluję pracy. Mam nadzieję, że będziesz spełniona zawodowo.

Ojej ale się dzieje!
Antar super wiadomość, spokojnej ciąży! :-)
MamoFlavii mam nadzieję, jak i wszystkie dziewczyny na forum :-)
Marta kobieto pracująca! Gratuluję roboty :-) I podziwiam za to, że chcesz (czytałam o szczegółach pracy) tak działać. Wspaniałe!
Jolek kupa lat...Jak w pracy?
Miki - a Ty serio tak zapracowana? Odezwij się czasem, ja sama jestem dupa bo tylko czytam od czasu do czasu..a że i tak nie mam o czym pisać to....

Brzusie na nowo ciążowe niechaj się mają zdrowo i radośnie :-)
Pozostałym ślę pozdrowienia!

Martuś, wiesz jestem takiego samego zdania co Ty odnośnie ludzi, z którymi pracujesz, ale jednocześnie też Cię podziwiam. Wyobrażam sobie jak trudna może być ta praca i tylko silne osoby mogą sobie dać tu radę - chodzi o siłę psychiczną, emocjonalną. Myślę jednak, że Ty właśnie taka jesteś :-D
Dziś byłam u gina. Maleństwo zdrowo rośnie, cały czas odpowiednio do wieku i wszystko jest ok. Dziś była ustawiona pośladkowo i bardzo nisko i nie dało rady wypatrzyć czy przypadkiem nic jej nie wyrosło ;-) 02.11 USG połówkowe i wtedy na pewno już coś wypatrzymy - taką mam przynajmniej nadzieję ;-)

Martus w tym wszystkim zapomniałam i Tobie pogratulować.
Po pierwsze Martus ta praca da Ci świetne doświadczenie( do cv i dla siebie) po drugie ( choć juz jesteś) wzmocni Cię psychicznie, obali pewne taboo.
To ciężki kawałek chleba, ja osobiście wolę narkomanów ;) Ale tak mi się wydaje że pedagog/psycholog to człowiek wszechstronny- humanista. Myślę że tym ludziom z którymi pracujesz bardzo przyda się ktoś taki jak TY. Takie jest moje zdanie. I myślę że zrobisz wiele dobrego i się strasznie cieszę że się udało:)

reklama
antar gratuluję..super wiadomość:) cieszę się, że tak szybko wam sie udało:)jeszcze raz wielgachne gratulacje dla Was:)
martuśka a Tobie to zazdroszczę..praca marzenie..przynajmniej dla mnie..zawsze chciałam pracować z ludźmi niepełnosprawnymi..nawet zaczęłam studia (pedagogika integracyjna i terapia pedagogiczna), tzn rok zaliczyłam ale z powodu braku kasy musiałam zrezygnować..to jeszcze przed Blanką było..ale od przyszłego października mam nadzieję zacząć coś nowego:) a Tobie powodzenie i mnóstwa optymizmu życzę:)

Do góry