reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

nimfii ja też tak chce... Moja córka też uzależniona od mamy, jak coś chce np pić, to chociaż zna to słowo i wcześniej bez problemu go używała, teraz krzyczy "daj mama", obojętnie do kogo i o co.
Agniesia czytam i przypominam sobie jak to było 2 lata temu :)szok: jak ten czas leci) i mimo tych opowieści o mdłościach i zmęczeniu to łezka się w oku kręci ;-)
Swoją drogą jutro rano sprawdzam czy i nam się przypadkiem nie udało zmajstrować rodzeństwa Zuzce...

reklama
ja tam na nudę nie narzekam :D cieszę się każdą wolną chwilą i od razu łapię za książkę. Mam tak długą kolejkę książek do przeczytania, że do końca roku mi styknie, jak nie dłużej.

PBG - mnie jakiś czas nie było, potem byłam, znowu wybyłam, wróciłam, zaś wyjechałam i tak jeszcze kilka razy. Nie nadrobiłam :( I jakoś ominęła mnie relacja i fotorelacja z Waszego ślubu :( pisałaś coś? jakieś fotki dawałaś gdzieś?
Emkamek - a ty chwaliłaś się gdzieś zdjęciami?

babo spójrz na suwak pbg - ale plama - jeszcze nie było ślubu, będzie za 7 miechów. Ale nie łam się ja też wpadłam na ten pomysł, żeby spytać o zdjęcia ze ślubu, ale przez przypadek zobaczyłam suwak :DDD

A mi sie jednak wydaje, ze pbg jest juz mezatka:-pczeka tylko na slub koscielny:-)

Martussa, dzieki;-)

Fotki wrzuce jutro na zamknietym;-)

A mi sie jednak wydaje, ze pbg jest juz mezatka:-pczeka tylko na slub koscielny:-)

Martussa, dzieki;-)

Fotki wrzuce jutro na zamknietym;-)

Dokładnie :-) ale już się nie mogę tej przysięgi przed ołtarzem doczekać :-)
Zdjęcia widziałam, ale czekam na więcej, więcej, więcej...

Stestowałam się i ufff... ale miałam stracha... już tu prawie sukienka kupiona, a to by było... drugiego ślubu z brzuchem (i to jeszcze aż takim bo wypadał by już 7 miesiąc) to ja nie chcę :-D:zawstydzona/y:
Tak w ogóle to chyba zmienię gina, bo ten mój to do D:crazy: od porodu mam same problemy, to z okresem, to z jajnikami. Po wycięciu guzków chwilę było dobrze, teraz znów źle się dzieje, a on radzi poczekać :baffled:

pbg, czyli nici narazie z rodzeństwa ?, no w takim razie poczekajcie już te 7 m-cy.

A mnie właśnie stuknęła połóweczka, zleciało b.szybko. Nie wiem co za "ktoś" mieszka w brzuszku, dowiem się w poniedziałek.
Ja obstawiam na 90% chłopca, a mój mąż na 90% dziewczynkę (nie ma to jak zgodne małżeństwo...)

ogólnie czuję się inaczej niż z Karolem. Pobolewa mnie podbrzusze i to wcale nie słabo niestety..., czekam na wizytę, bo no-spa nie pomaga.

Poza tym już nie marudzę wam. Karol rozwija się super. Zaczyna gadać, trochę po japońsku i co mnie b.cieszy trochę po naszemu.
Zrobił się taki łobuziak mały, że ujarzmić go to sztuka przez duże S. Męczy koty niemiłosiernie i nie ździwię się jak go znienawidzą, bo wyrywanie kłaków i ciągnięcie za ogon są na porządku dziennym.
Wie, że dzidzia mieszka u mamy w brzuszku, bo głaszcze i całuje, ale i tak swoje musi napsocić.

pozdrawiam was wszystkie mocno :)

Zapmarto - już półmetek?? :-):-):-) dawaj, narzekać, chętnie sobie co nie co przypomnę ;-);-) Całuj Karolka, a ta Wasza zgodność małzeńska - no cóż - może zróbcie zakłady - kto przegra przez rok wynosi pieluchy :rofl2:;-)

PBG - to Ty teraz nóżki razem trzymaj!!!!:-D:-D:-D

reklama
o tak :)
pbg - powiedz mężowi, że seks dopiero po ślubie ;-):-D
haha :-D:-D:-D:rofl2:

zapmarta ależ marudz nam , marudz. :tak: Może wreszcie forum ożyje.:-) Miło tak powspominać... :-)

Koleżanki właśnie w tv leciała reklama Gdańska . Ewelinko co się nic nie chwalisz, że tak wam promują miasto? :-D:-D:-D:-D YouTube - Fale GDN 1 Nie wiem jakie w tym przesłanie.:no::-D:-D:-D:rofl2:
Ewelinko przepraszam , że na kawkę nie wpadłam :zawstydzona/y: ( podpis do zdjęcia na nk) , ale my do Gdańska przelotem wpadliśmy , tzn. autem , w drodze powrotnej z Władysławowa. I tak oblecieliśmy sobie trójmiasto:tak:. Wybacz.:sorry2::sorry2::zawstydzona/y::sorry2:
Może za rok będziemy, to się stykniemy? :-):-):-)

Do góry