Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Elunia!! kciuki zaciśnięte!! POWODZENIA!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
serio? kolejna książka? :-):-):-) daj znać czy warto;-) ja wszystkie cztery Zmierzchy w tydzień przeczytałam, zaniedbałam dom, dziecko i męża;-)Moje drogie - niedługo kolejna część Zmierzchu wchodzi do kina, ale to pewnie wszystkie wiedzą. Ale może kogoś zaskoczę - dzisiaj wychodzi kolejna książka Meyer z serii Ja za chwilę pędzę kupić
Nie czytałam żadnej z nich, o filmach słyszałam, ale jakoś tematyka wampirów kojarzyła mi się tylko z "Buffy postrach wampirów" Ale jak tak tu piszecie, że warto przeczytać to się zabiorę za to w lato :-) od czasu urodzenia Zuzi to poza książkami ze studiów i babyboom to już nic nie czytamserio? kolejna książka? :-):-):-) daj znać czy warto;-) ja wszystkie cztery Zmierzchy w tydzień przeczytałam, zaniedbałam dom, dziecko i męża;-)