reklama
Maranka wielgachne gratulacje ))))))) Super!!!
No to mamy 2 mamuśki po raz drugi, teraz mary czas na nas. Ja to będę wiedziała dopiero na początku lipca, więc pewnie Ty pierwsza podasz radosną nowinę.
Martussa podzielam zdanie Elwiska jesteś bardzo sexi babka :-)
No to mamy 2 mamuśki po raz drugi, teraz mary czas na nas. Ja to będę wiedziała dopiero na początku lipca, więc pewnie Ty pierwsza podasz radosną nowinę.
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
eno, się zawstydziłam!dziękuję
pbg
mama Zuzanki ;)
hehe - wszystkie jesteście sexi babeczki Jolka to już w ogóle, po trójeczce a nogi ma takie jak ja nigdy...
a ja już nie jestem blondi... postanowiłam wrócić do swojego naturalnego koloru przed ślubem i musiałam na ciemno się zafarbować :-( na zamkniętym wrzucę jak fatalnie teraz wyglądam ... :-(
a ja już nie jestem blondi... postanowiłam wrócić do swojego naturalnego koloru przed ślubem i musiałam na ciemno się zafarbować :-( na zamkniętym wrzucę jak fatalnie teraz wyglądam ... :-(
Martussa82
Pbg - no dawaj!! na pewno nie wyglądasz tak katastrofalnie, Słoneczko
mary105
Fanka BB :)
AgniesiaP no mam nadzieje że będę następna a potem ty:-):-)
Ja 21-22 czerwca będę wiedzieć czy się tym razem udało Narazie zabieramy się do pracy;-):-)
pbg na pewno nie wyglądasz fatalnie tylko duża zmiana z blond na ciemne
witam serdecznie z rana
test zrobiony i są dwie kreski
Ojej!!!! Maranko, gratuluje Wam ogromnie!!!!! Zycze cudownych, bezproblemowych 9 miesiecy!:-):-):-)
A dzieki Lajficzku, poki co, wszystko pod kontrola, a przynajmniej tak mi sie wydaje. Przekonalam sie juz, ze strasznie to stresujace, ale nastawiam sie na blogi relaks po slubie.;-)Pbg, Emkamek jak tam wasze przygotowania do slubu?
Martus, a Ty jutro masz te wyniki, bo nie wiem, czy dobrze pamietam?
Martussa82
Ano, Emakamek, dziś wyniki.....
wśród dwunastu szczęśliwców, którzy zostali dopuszczeni do walki o dwa etaty, a wyłonionych po teście spośród dziewięćdziesięciu jeden osób jestem i ja!!!!!
na miejscu tuż za podium, czyli czwartym z 42 punktami na 50 możliwych. osoby powyżej mnie miały punktów 43 i 44 walka trwa!!! jak mnie nie będzie, znaczy, ze zakuwam, bo biję się o etat 23 czerwca, a w międzyczasie przychodzi ekipa kłaść kafle w łazience, więc będzie zdyma w chałupie, oj będzie
wśród dwunastu szczęśliwców, którzy zostali dopuszczeni do walki o dwa etaty, a wyłonionych po teście spośród dziewięćdziesięciu jeden osób jestem i ja!!!!!
na miejscu tuż za podium, czyli czwartym z 42 punktami na 50 możliwych. osoby powyżej mnie miały punktów 43 i 44 walka trwa!!! jak mnie nie będzie, znaczy, ze zakuwam, bo biję się o etat 23 czerwca, a w międzyczasie przychodzi ekipa kłaść kafle w łazience, więc będzie zdyma w chałupie, oj będzie
reklama
maltanka
Fanka BB :)
aaaaaa Martuśka GRATULACJE!!! :-):-):-):-):-):-):-)
(wróciłaś mi wiarę w ten wyścig szczurów)
(wróciłaś mi wiarę w ten wyścig szczurów)