reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Martussa a ja byłam pewna, że tak będzie, ba jestem pewna, że 1 z tych etatów będzie Twój. Mam koleżankę, która w Elblągu jest zawodowym kuratorem sądowym i mówiła, że rozmowa dotyczy stricte pracy kuratora sądowego. Ona zdawała egzamin 4 czy 5 lat temu. Trzymam kciuki i gratuluję obecnego wyniku :-)

reklama
Maltanka - :-D:-D:-D:-D:-Dwyścig szczuróffff:happy2:

Agniesiu - no tu u nas to te rozmowy dotyczą czasem na przykład różnicy między Trybunałem Stanu a Trybunałem Konstytucyjnym;)pytania mialam o rzecznika praw dziecka lub obywatela, deklarację praw dziecka... loteria...ale się przygotuje z czego tylko sie da, teraz już nie mam wyjścia:)

Martus Ty nasza ZDOLNA BESTYJOOO!!! :-):-):-)
Strasznie sie ciesze ,ze idziesz jak burza! GRATULUJE!
Podzielam zdani Agniesi.... ETAT IS FOR YOU!!! ;)
Podrzuc mi Hanke do pilnowania , a ty zakuwaj :-p. Kaja-baja sie zgadza dzielic lozeczko:-D

hej babeczki,

Lajfik dziękuję, że pytasz. Samopoczucie hm... ogólnie ok, tzn żadnych mdłości, piersi nie bolą, brzuch też nie, ale HORMONY szaleją. Nie wiele trzeba aby mnie wyprowadzić z równowagi. Bardzo szybko się denerwuję. Mówię o pracy, bo w domu chłopaki o dziwo są dla mnie łaskawi. Karol sam zrezygnował z nocnego karmienia. Lepiej śpi, zaczyna sam się bawić, więc mogę coś w domku porobić. Natomiast praca mnie dziewczyny dobija i nie pociągnę do końca ciąży (tak jak z Karolem), a nawet nie chcę.
Za tydzień w czwartek mam wizytę i zobaczę swoje dzieciątko na usg, więc trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Martussa, życzę ci tej pracy, bo jesteś zdolna i mądra i ci się to należy.

pbg, no ja trochę żałuję, że się na luty nie załapałam, ale kto wie... Karol się urodził 13 dni przed terminem, no a z drugim to zobaczymy jak będzie.

mary, Agniesia czekamy na was !!!!

reklama
Ano, Emakamek, dziś wyniki.....

wśród dwunastu szczęśliwców, którzy zostali dopuszczeni do walki o dwa etaty, a wyłonionych po teście spośród dziewięćdziesięciu jeden osób jestem i ja!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

na miejscu tuż za podium, czyli czwartym z 42 punktami na 50 możliwych. osoby powyżej mnie miały punktów 43 i 44:happy2: walka trwa!!! jak mnie nie będzie, znaczy, ze zakuwam, bo biję się o etat 23 czerwca, a w międzyczasie przychodzi ekipa kłaść kafle w łazience, więc będzie zdyma w chałupie, oj będzie:-D:-D:-D:-D:-D

nooo przecież inaczej nie mogło być .
A ja znowu zawiedziona . Wezwali mnie na rozmowę w sprawie pracy do Kauflanda. No i pięknie ładnie .I wreszcie pada pytanie ,,a od paźdz 2008 roku co pani robi,, No to ja ,że mam małe dziecko :szok: Faceta powaliło ,nie wiedział co powiedzieć ,ale za chwilę mówi ,że on tu potrzebuje ludzi dyspozycyjnych ,a ja w takim wypadku ...bleblebleble. no to ja nerw Zawiedziona itd .No ale nie mogę przecież ukrywać ,że mam maluszka .
Wsumie zakończyło się tym ,że załapałam się na układanie towaru za ...400zł i to dobre .Myślę ,że jak gościu zobaczy jaka jestem i jak pracuje to będzie mnie chciał przyjąć ale wtedy moż już ja nie będę chciała. No nić pozostało mi tylko dzierganie :-D;-)

Do góry