reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Jolka... wyglądasz tak, ze ja bym się nie zdziwiła, jakby Cię Twój jeszcze ze dwa razy capnął i zafasolkował!!!:-D:-D(wybacz dowcip, ale piszu sprawozdanka do pracy i popijam drinka z ogórkiem i już mi się w głowie nieco kolorowo zrobiło!;-))

Maranko - jakieś marzenia? chłopiec czy dziewczynka? wiem, pewno napiszesz, byleby zdrowe było, ale..;-)

reklama
Jolka... wyglądasz tak, ze ja bym się nie zdziwiła, jakby Cię Twój jeszcze ze dwa razy capnął i zafasolkował!!!:-D:-D(wybacz dowcip, ale piszu sprawozdanka do pracy i popijam drinka z ogórkiem i już mi się w głowie nieco kolorowo zrobiło!;-))

Maranko - jakieś marzenia? chłopiec czy dziewczynka? wiem, pewno napiszesz, byleby zdrowe było, ale..;-)

oh ty baboo:happy2::-D:-D:-D

no, kurde... po jednym dzieciaku nie mam takiej figury jak Ty po trzech chłopokach, Jola...:zawstydzona/y:

MaraNKo- no to chłopa życzę:) ZDROWEGO:):-D:tak:
Laski, a w ogóle, to z ciekawości wlazłam na styczniówki 2011 i wiecie co? tam mamuśka z grudnia 2009 spodziewa sie TROJACZKÓW!!:szok::szok::szok::szok:
CZUJECIE TAKĄ JAZDĘ Z CZWÓRKĄ BĄBLI?:confused:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny idziecie jak burza:)
maranko wielkie gratulacje!ciesze sie razem z toba!Zycze cudownych 9 miesiecy:)
Agniesiu,mary bardzo mocno zaciskam kciuki,oby i was spotkalo to wielkie male szczescie
larka udanego wypoczynku

larkaa udanego wypoczynku
maranka
Ogromne Gratulacje!!! super

martussa z drinkami piszesz...:-p to dobrze, że piszesz, ja jak siadam do czegoś to obłożę się książkami, zaglądam na neta, jak wszystko wyczytam to hmmm napiłabym się kawy, albo jeszcze coś innego, w efekcie nic nie zrobię i idę spać...:-p

a mnie @ dzisiaj odwiedziła:wściekła/y:

Maltanko - ano jakoś idzie, choć jak widać częściej na BB jestem, niż przy swoich sprawozdaniach:-D:-D:-D a drink smakowity, ze ho ho ho...:-D:-D:-D:-D miałam napisać osiem sprawozdań, aktualnie mam już dwa, jednak chyba zakończę na tym, by Sąd potem jakiś pierdół po mnie nie musial czytac...:-p

to ja łączę się z Tobą i @ - choć moja to już czwarty dzień...

w ogóle, to muszę Wam coś napisać...

z tej naszej niespodziewanej ciąży to kurde same korzyści wynikły... Pierwsza jest Hanana ofkors:-D:-D

drugą - polubiłam swoje cialo - przed ciążą nie lubiłam w nim nic, może poza oczyma, no... teraz uwielbiam te moje długie i sflaczałe po karmieniu piersi;-), nieco obwisła jeszcze tłuścinkę na boczkach i brzuchu, a nawet ksztalt moich śmiesznych nóg.:happy2:

trzecia - no @ - po ciąży jest niemal bezbolesna, cyce przed nią nie bolą jak onegdaj, a i stres przedmiesiączkowy jakoś mniej daje się we znaki...

gdybym wiedziała, ile korzyści bedzie, to bym tego mego szybciej na bobasa złapała;-):-D:rolleyes::rofl:

to ja łączę się z Tobą i @ - choć moja to już czwarty dzień...

w ogóle, to muszę Wam coś napisać...

z tej naszej niespodziewanej ciąży to kurde same korzyści wynikły... Pierwsza jest Hanana ofkors:-D:-D

drugą - polubiłam swoje cialo - przed ciążą nie lubiłam w nim nic, może poza oczyma, no... teraz uwielbiam te moje długie i sflaczałe po karmieniu piersi;-), nieco obwisła jeszcze tłuścinkę na boczkach i brzuchu, a nawet ksztalt moich śmiesznych nóg.:happy2:

trzecia - no @ - po ciąży jest niemal bezbolesna, cyce przed nią nie bolą jak onegdaj, a i stres przedmiesiączkowy jakoś mniej daje się we znaki...

gdybym wiedziała, ile korzyści bedzie, to bym tego mego szybciej na bobasa złapała;-):-D:rolleyes::rofl:

:-D
cyce trochę wrócą do formy, ale czasu musi troszkę minąć :-)
a z tego co widziałam,to ty bardzo sexi babka jesteś :tak:

reklama
Do góry