reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Habciu - no i buziak dla Ciebie
Szczęśliwa - u mnie cisza, bo gdzie w domu nie spojrzę, to zauważam to czego nie zauważałam przez ostatnie pół roku pisania mgr - syf plus uzupełnianie zapasów żywności na Święta i nie wiem, kiedy dzień się kończy
poza tym - no będę szczera do bólu - wolę z Hanką pohasać niż z Wami ploty sadzić;-)
Szczęśliwa - u mnie cisza, bo gdzie w domu nie spojrzę, to zauważam to czego nie zauważałam przez ostatnie pół roku pisania mgr - syf plus uzupełnianie zapasów żywności na Święta i nie wiem, kiedy dzień się kończy
poza tym - no będę szczera do bólu - wolę z Hanką pohasać niż z Wami ploty sadzić;-)
aga221122
mama Jurandzika :))
larkaa kłamie do 10-11 rano było ładnieP
maltanka
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.
nio ostatnio coś nam tu ucichło:-(
ja tak podczytuje troszkę, (potem zapominam co miałam napisać jak wchodzę drugi raz ) ale brak weny na pisanie, bo chorujemy. Mały się coś przeziębił. Kaszle i z nosa się leje. Trochę marudzi przy tym. Także od poniedziałku nie wychodzimy na spacerki, a jutro idziemy do przychodni.
a poza tym to u nas na wieczór taka chmura naszła czarna, myślałam, że będzie lało, a tu raptem tylko pokropiło, ale coś nie tak z tą pogodą, bo czuje się jakaś skołowana.
Habciu grunt to dobrze się zorganizować :-)
a co tu dzisiaj taka cisza ?
nio ostatnio coś nam tu ucichło:-(
ja tak podczytuje troszkę, (potem zapominam co miałam napisać jak wchodzę drugi raz ) ale brak weny na pisanie, bo chorujemy. Mały się coś przeziębił. Kaszle i z nosa się leje. Trochę marudzi przy tym. Także od poniedziałku nie wychodzimy na spacerki, a jutro idziemy do przychodni.
a poza tym to u nas na wieczór taka chmura naszła czarna, myślałam, że będzie lało, a tu raptem tylko pokropiło, ale coś nie tak z tą pogodą, bo czuje się jakaś skołowana.
Ostatnia edycja:
maran-atha
a u nas wiatry jakieś takie zimne jak by to jesien była...
szczęśliwa1
no tak wszystkie sprzatają i gotują przed świętami :-) to tylko ja się lenię bo kompletnie nie mam siły ani ochoty nic robić, dzisiaj już trzeba się wziąźć za robotę
reklama
Ja sie leniwilam przez caly ostatni tydzien wiec wczoraj juz musialam sie wziasc za przygotowania świąt Sprzatanie, gotowanie, zakupy wieczorem - wiec caly dzien na nogach. Dzis dam sobie troszke odpoczac, bo jutro jestem w domu z mama caly dzien wiec znow zagoni mnie do roboty