reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Jolek gratulacje Nikosiowi zabka :tak:
Habcia
Tobie tez gratuluje pracy :-)
PBG kibicuje Wam i takze gratuluje podjecia decyzji o slubie i zabukowania juz terminu:tak::tak:
Ardzesh jak piszesz cos o Mili to az sie zrywam ze smiechu- super z niej dziewczynka :-D
Maranatha jak bedziesz zaczynala juz diete to daj znac -z checia zaczne z Toba, przynajmniej bedzie ktos kto wesprze mnie na duchu ;-)

reklama
postrzalka a ty masz ta diete na podstawie jakiegos konkretnego systemu odzywiania? tzn na sniadanie "to" a na obiad "to" itp Ja jem wszytsko ograniczajac slodycze nemal do zera (sa najbardziej kaloryczne) oraz rezygnuje z wiekszosci fast fooodow i dzieki temu schudlam w tydzien 2 kg : jak dla mnie wystarczajaco :)

a odnosnie cateringu weselnego - to sama bym chciala cos takiego zalozyc, ale teraz konkurencja jest zbyt duza :( niemal kazda resteuracja zapewnia swoj katering oraz bardzo spora czesc cukierni, wiec nie trzeba daleko szukac.

o tak tak Jolek i Ja gratuluję ząbka i Habcia i Justa Wam też gratuluję pracy :-) Spełniajcie się dziewczyny spełniajcie, miło patrzeć że ktoś zadowolony i szczęśliwy jest i wszystkim Wam życzę takich radości jak najwięcej, a nie jakieś tam przesilenia chyba że zasilenia o np. konta nieoczekiwanie tak tak

nimfii Ja praktycznie nie jem słodyczy i fast foodow tyle że np. jem nieregularnie i jak tak sobie rozpisałam na dwa tygodnie co i jak i o której to się stosowałam do tego elegancko i od razu schudłam 4 kg tylko że dłużej już się ciągnąć nie dało bo zaszłam w ciążę i zaraz wszyscy mi a to to a to to podkladali, ale ogólnie to nawet lekarka mówiła że to dobra dieta i mogłam ją ciągnąć bo to właśnie najważniejsze jest żeby się nie głodzic a zmienić styl odżywiania racjonalnie pod swoje upodobania, a żeby było zdrowo. /nie za późno nie za tłusto itp. itd ;-)
catering też fajny, a myślę że to się zawsze sprzedaje jak jesteś dobra to tak jak cukiernie czy kwiaciarnie mogą stać obok siebie dwie a każda zarobi na siebie. Ja to chciałam taką kompleksową organizację weselno-ślubną mieć. Mam dziewczynę od pazurków i rzęs, mam dj'a, mam salę, a jeszcze bym wstawiła suknie ślubne do siebie i byłby dobry interes rodzinny :-)

Ostatnia edycja:
postrzalka a to jak masz rodzinny taki interes to super :-) ja niestety nie mam takich kontaktow wiec musialabym duzo pracy i kasy w to wlozyc aby mi sie udalo stanac na nogi z biznesem. :tak:

pbg a mi też szczena nie opadła, bo miejsce na sesję fajne. My też nie mieliśmy typowej sesji plenerowej. Nasza odbyła się w dwóch częściach. Pierwsza na wesoło, nawiązywała do tego gdzie się poznaliśmy, czyli była na siłowni - ja tam pracowałam, mój P tam ćwiczył. Druga część była romantyczna, robiona w zajezdni tramwajowej a dokładniej w starym zabytkowym tramwaju. Jutro postaram sie wkleić kilka fotek :-)

Habcia i Justa Wam też gratuluję pracy :-) Spełniajcie się dziewczyny spełniajcie, miło patrzeć że ktoś zadowolony i szczęśliwy jest i wszystkim Wam życzę takich radości jak najwięcej, a nie jakieś tam przesilenia chyba że zasilenia o np. konta nieoczekiwanie tak tak
DZIĘKUJĘ:tak:, tylko, że ja nie pracuję :unsure::unsure::unsure::oo2::sorry2::sorry2::-p.
Do pracy wrócę chyba jak Amelia pójdzie do przedszkola.:dry:, czyli za ok. 4 lata.:baffled: Wynajęcie niańki do trojga dzieci nierealne.:no::sorry2:, tzn. realne, ale nie na moją kieszeń.:no::sorry2:

a tak btw to mój M dzisiaj jedząc bułke w pracy stracił zęba:szok::-D:baffled: jedynke górną:sorry2: muszę jutro umówić go z dentysta bo on sam to jest w stanie tak chodzić bez tego zęba byle do dentysty nie iśc:no:

Na stronie fotojokera można pobrac kod rabatowy na 50 zł rabatu przy zamówieniu fotoksiązki :tak:
akurat wybieram zdjęcia bo chce Zosi zrobić taką fotoksiązke z pierwszego roku:tak:

Pbg Gratulacje!!!!!!!!!!!!!! Cieszę się razem z Wami :) Ale fajnie tak czytać o przygotowaniach do ślubu :) I pomyśleć, ze 7 miesięcy temu to ja stałam na ślubnym kobiercu ;-)

Jolek BRAWO dla Nikusia za ząbka :)

Martusiu WIELKIE GRATULACJE PANI MAGISTER!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

Dziękuję Wam za gratulacje. Nie mam kiedy tu siąść i poczytać. Dziś mam luz, bo mąż w Warszawie na delegacji :-D PO pracy spaceruje z Maksiem, a potem kąpiel, jedzonko spanie i nie ma kiedy wejść na forum :/
Dostałam już odszkodowanie za samochód. O dziwo szybko zwrócili i bez żadnych awantur :)
od dziś jeżdzę krową :-p kommmmmmmbi. Dziś był pierwszy raz, kiedy pojechałam sama od wypadku. Nie miałam wyjścia, mąż pojechał, a ja na głowie mam pracę, dom, odwozenie i przywożenie Maksia. Jakos dałam radę, choć nie było łatwo. Ten samochód jest za wielki, nie czuję go.

Co to odchudzania to też przeszłam na delikatną dietkę. Czyli nie jem po 18, nie jem słodyczy, w ciągu dnia 5 posiłków dziennie. Czuję się super :-D:-D:-D:-D:-D:-D pod każdym względem.

justa no fakt, że opiekunki sa strasznie drogie, no a 3 dzieci to już wyzwanie a nie zwykła praca :-)
habcia trzymaj się dzielna kobieto, walcz z czasem, pracuj, tylko pamiętaj by jeszcze czasem odpocząć!
Dziękujemy za gratulacje.
Agniesia w zajezdni tramwajowej - muszą być ekstra, takie retro pewnie. Powiem wam, że nasza sesja z cywilnego nie powala, bo oprawa nie była tak podniosła, a fotki na tle parku wyszły takie sobie, też zasługa mojego pana bo nie lubi się fotografować. Nie miałam wtedy ekstra sukienki, a mąż zwykły ciemny garnitur. Z samego obiadu po uroczystości to chyba z chrzcin mamy weselsze :-p
Co do organizacji to jakoś mnie to nie kręci na tyle bym miała zająć się tym zawodowo, a z drugiej strony nie wiem czy bym komuś to zleciła. Siedzi we mnie coś takiego, że jak nie dopatrzę sama to mi się wydaje, że nie jest zrobione :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry