pamiętamy pamiętamy i co niektóre to nawet tęskniąNie wiem czy mnie kto jeszcze tu pamięta. Mam nadzieję, że u Was dobrze. Nie da się zajmować na pół gwizdka wieloma sprawami na raz dlatego nie zaglądam i nie czytam co u Was.
Pozdrawiam Was!
reklama
maran-atha
Fanka BB :)
pamiętamy pamiętamy i co niektóre to nawet tęsknią
a ja sie naczytałam o dietach i chyba znowu coś zacznę... i myśle własnie nad Dukanem...
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Witaj Meg! napisz, jak sobie Niki radzi i wrzuć jakie zdjęcia i pochwal się swoimi osiągnięciami buziaki!!
Życzym wszystkim udanej niedzieli - u nas już 12 stopni ciepełka
Życzym wszystkim udanej niedzieli - u nas już 12 stopni ciepełka
ana545
Mama Gabrysia
A u nas cieplo ale pochmurno tak od wczoraj , nawet padalo wyszlam z Gabciem i zmoklam a smyk spal sobie pod folia
Milego dnia dziewczyny!
Wiosna w koncu wiosna idzie
Milego dnia dziewczyny!
Wiosna w koncu wiosna idzie
maltanka
Fanka BB :)
u nas dzisiaj 14 stopni,(jak jeździłam na miasto to w samochodzie termometr sczytywał 18 stopni) pospacerowaliśmy trochę, raczej pokręciliśmy się po chodniku, bo za rączkę to nie pasuje hrabiemu.
siada mi na chodnik, wszędzie włazi, najgorzej jest z trawnikami, bo młody chce wszystkiego dotknąć, wszystko go ciekawi a tam pełno psich g...
siada mi na chodnik, wszędzie włazi, najgorzej jest z trawnikami, bo młody chce wszystkiego dotknąć, wszystko go ciekawi a tam pełno psich g...
U mnie w sobote bylo +20st (a w sloncu +25stC) - istny raj dla spacerow Maciek spal spokojnie 1,5h w wozeczku i w koncu przyzwoicie sie dotlenil. Pospacerowal, pogonil za autami (najbardziej ciagnie go do tych na ulicy) i za pieskami chodzil. Mial okazje skorzystac z placu zabaw - hustawki ;-) ale mysle ze juz niedlugo zabiore go na zjezdzalnie (mamy taka niska specjala dla najmlodszych). Coraz wiecej dzieci sie pokazuje na polu wiec Maciek juz zaczyna sobie zdobuwac nowe... kolezanki Z kolegami jakos nie mial "szczescia pogadac"
Propo diety.... odkad weszlam w te zdrowszy tryb odzywaiania czuje sie duzo lepiej - tak jakos lekko Chociaz oponka na brzuszku jeszcze jest icelulit na udach to juz coraz łatwiej mi patrzec na to wszytsko w lustrze ;-)
Musze sie bardzo pilnowac bo przezwyczajenie do slodyczy jest silne, ale staram sie zastepowac pokuse jogurtem, bananem czy jablkiem :-) Licze sobie kalorie gdy jem jedzenie z opakowan gdzie jest to wszystko wypisane.
Bede starala sie zmotywowac meza by do mnie dolaczyl z tym zdrowszym trybem, bo jego waga pozostawia wiele do zyczenia oza tym latwiej bedzie nam wspolnie w tym siedziec, gdzy nie ebdzie przynosil chipsow do domu albo pizzy Bo mi tylko smaka robi zajadajac sie tym!!!
No i poszukuje fajnych cwiczen. Myslalam nawet o jakism fitness - to bylby dodatkowy powod by sie wtrwac z domu raz na jakiks czas
Propo diety.... odkad weszlam w te zdrowszy tryb odzywaiania czuje sie duzo lepiej - tak jakos lekko Chociaz oponka na brzuszku jeszcze jest icelulit na udach to juz coraz łatwiej mi patrzec na to wszytsko w lustrze ;-)
Musze sie bardzo pilnowac bo przezwyczajenie do slodyczy jest silne, ale staram sie zastepowac pokuse jogurtem, bananem czy jablkiem :-) Licze sobie kalorie gdy jem jedzenie z opakowan gdzie jest to wszystko wypisane.
Bede starala sie zmotywowac meza by do mnie dolaczyl z tym zdrowszym trybem, bo jego waga pozostawia wiele do zyczenia oza tym latwiej bedzie nam wspolnie w tym siedziec, gdzy nie ebdzie przynosil chipsow do domu albo pizzy Bo mi tylko smaka robi zajadajac sie tym!!!
No i poszukuje fajnych cwiczen. Myslalam nawet o jakism fitness - to bylby dodatkowy powod by sie wtrwac z domu raz na jakiks czas
reklama
witamy poniedziałkowo:-)
my też wczoraj zmokliśmy na spacerku;-) pojechaliśmy do parku na plac zabaw a tam jedno wielkie bajorko więc tylko pochodziliśmy po parku i potem spacerkiem do mojej babci i jak już mieliśmy wracać to zaczęło padać. więc męzuś pobiegł po samochód a my czekaliśy u babci na niego;-);-)
my też wczoraj zmokliśmy na spacerku;-) pojechaliśmy do parku na plac zabaw a tam jedno wielkie bajorko więc tylko pochodziliśmy po parku i potem spacerkiem do mojej babci i jak już mieliśmy wracać to zaczęło padać. więc męzuś pobiegł po samochód a my czekaliśy u babci na niego;-);-)