reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

o kurcze lajfiku, z tego artykułu wynika, ze nie tak łatwo to zdiagnozowac, ale w 100% rozumiem Twoje wku....nie. ta cała sytuacja po raz kolejny potwierdza, ze intuicja matki i jej upór jest bezcenny, bo na lekarzy czesto nie mozna liczyc :-( trzymam kciuki, zeby Kaja sie nie zarazila i zeby Kuba jak najszybciej wyzdrowiał - biedna kruszyna :-(

reklama
oj lajfik masakra jakaś :no::baffled: mnie to by chyba krew zalała :baffled: Ale najważniejsze że doszłaś co Kubie jest i teraz mam nadzieję będzie tylko lepiej. Dużo zdrówka dla niego no i dla Kajuni żeby tego nie załapała. A ci lekarze to banda debili :no::no:

Lajfik to debile nie lekarze! az się scyzoryk otwiera! zmien tą swoją lekarkę. Do czego to doszło, żeby pacjent mówił lekarzowi co mu dolega;/
Dużo zdrówka dla Kubusia :*

lajfik - buu :( straszne osły! Kurczę, sama mogłabym pracować w Irlandii jako lekarz, bo chyba wiem tyle co oni ;-):-D
Z drugiej strony, nie możesz jeszcze zadzwonić do swojej cioci pediatry? Skonsultuj się z nią...
a poza tym na tej stronie co podałaś wyczytałam, że jest wykrywana poprzez badanie krwi - a przecież robiliście :nerd: no i wyczytałam, że antybiotyk się podaje "...przepisze mu ampicylinę (lub inny antybiotyk od niej pochodny)..."
biedny synuś :((( daj mu buziaka! i ty też się trzymaj! :*

Lajfiku zeby Kuba wrocil szybko do zdrowia nagjgorsze jest to ze nie ma na to lekarstwa i ze biedne dziecko moze byc tak oslabione
A o lekarzach nie napisze , znam to z autopsji min dlatego sie stamtad spoakowalam:no:

Jestescie kochane ..dziekujemy z Kubusiem za pozdrowienia:happy2:
Ardzesh - tak morfologie mial i lekarz w szpitalu mowi do M ze jest wszystko ok!!! tzn. jest WIRUS ( nie wiadomo jaki... bo nie powiedzial..:baffled:) po za tym ma duzo przyjmowac plynow i moze byc oslabiony 6 tyg - finito pogawedki.
Podarowal mu koperte z wynikami i powiedzial ,ze po antybiotyku zglosic sie do GP tra la la. Skoro wiedzial ,ze to jest Mononukleoza to czemu palant nie powiedzial co i jak ...lub pare slow na temat choroby (przeciez to nie zwykly katar), i ze antybiotyk juz nic nie pomoze, bo na tym etapie nalezalo go odstawic! ( na poczatku moze i dobrze ze go dostal bo moglo wystapic nadkazenie bakteryjne) latwo pomylic to z angina badz swinka.
Ma rozpulchnione gardlo z oznakami anginy (czopy ropne) i po amoxycylinie jeszcze wieksza wysypke! Do tego zle mu sie oddycha i w nocy slabo spi , ma sapke. Nic nie powiedzieli co dalej:-(. dziecko musi brac teraz witaminy w tabl. miec lekkostrawna diete, duzo odpoczynku zero wysilku itd. i najgorzej mnie to wkurza ,ze nic sie od nich nie dowiedzialam . Sama doszukalam sie wszystkiego . Dzis moja GP powiedziala tylko nurofen jak bedzie temp. i przyjsc na kontrole w przyszlym tyg. Aaaa... szkoda gadac . Z ciotka oczywiscie sie konsultowalam jak tylko wrocilam i powiedziala mi co i jak. Mam go teraz traktowac jak rekonwalescente:happy2:.
sledziona moze byc powiekszona wiec zero szalenstw i treningow, narazie jeszcze jest oslabiony,senny wiec czekam jak to sie dalej potoczy. Najwazniejsze ,aby szybko wrocil do formy i Kajunia sie nie zarazila ...reszta jest niewazna . zdrowie dzieci na pierwszym miejscu.
Scisakm Was foremki:-)

Ostatnia edycja:
Lajfik ucałuj mocno Kubusia od nas! Zyczymy szybkiego powrotu do zdrówka!

Wczoraj dostałam PRACE!!!!!!!!!! i baaardzo się cieeszę. Zaczynam od jutra. Pracodawca poszedł mi baaaardzo na rękę, bo zatrudnił mnie na 3/4 albo 7/8 etatu.Nikt tam nie jest tak zatrudniiony. Do tego wie, że mam małego synka. Bardzo się cieszę, że jednak mnie wybrał i zgodził się na moje warunki. :) Będe handlowcem w firmie informatycznej. Będe się zajmowała podpisami elektronicznymi, modyfikacją strony internetowej itd.

reklama
habcia super!! ;-) Wiec chyba ta lepsza praca czekala na ciebie ;-) Oby praca dala ci duzo satysfakcji i zarobku ;-):-D

Do góry