reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
no powoli będzie dobrze:tak::-)
widzę że jeszcze co wchodzę to są zmiany małe jakieś:-)

lajfik coś pisałaś że na dole forum pójdzie zmienić szatę graficzna Gdzie dokładnie bo ja nic takiego nie widzę:baffled:

no powoli będzie dobrze:tak::-)
widzę że jeszcze co wchodzę to są zmiany małe jakieś:-)

lajfik coś pisałaś że na dole forum pójdzie zmienić szatę graficzna Gdzie dokładnie bo ja nic takiego nie widzę:baffled:
Na razie nie jest to widoczne:) jak pisalam wczesniej ... dopiero bedzie to dostepne , ale dokladnie nie wiem kiedy ?...prace nad forum sa caly czas w toku;)

Ja nie zagladalam z braku czasu ;-)

Wczoraj spedzilam dzien na rajdzie po sklepach z sukniami slubnymi, dla kolezanki co bierze slub w pazdzierniku. Gdzie niegdzie oczekiwania nas przerosly :rofl2: Najdrozsze suknie slubne (ok 3-4tys zl) musza byc zamawiane 6 msc wczesniej :sorry2: U krawcowej u ktorej ja szylam suknie juz trzeba rezerwowac termin w przypadku takiego terminu jak pazdziernik :szok:

Mialysmy tylko poogoladac fasony a skonczylo sie tak ze w kazdym sklepie zmusilam kolezanke do przymierzenia po 2-3 sukienki ale przynajmniej wybrala odpowiedni fason :tak: i zdaje sie ze niebawem bedzie musila juz go zamowic ;-)

ja bralam slub w listopadzie wiec nie mialam problemu z zadnymi terminami :tak: ale z tego co kolezanka mowi przy slubie w pazdzierniku bardzo ciezko juz teraz o DJ czy fotografa :no: wow zaskakuje mnie ten przemysl ślubny :-p

nimfii my mamy teraz wesele u M w rodzinie w sierpniu to 2 lata temu zaczęli już przygotowania:szok:

a ja muszę się wam pochwalić, że wczoraj zostałam ciocią:-) moja bratowa urodziła. Wiecie jakie przepełnienie w Lublinie w szpitalach. Pojechała w pon o 22.00 do szpitala, miała 3 cm rozwarcia, ale odesłali ją do domu, o 2.00 z powrotem do szpitala, odesłali ich aż do Świdnika (takie małe miasteczko 20 km pod Lublinie) bo w żadnym z 4 szpitali w LBN nie było miejsc podobno.:szok::szok::szok:

reklama
Do góry