reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
ardzesh bardzo mi się podobał typowo kobiecy film - Wyznania zakupoholiczki ;)

a ja już się bieraz z rok czasu żeby to obejrzeć:sorry2: ale jak zachwalasz to może wkońcu się wezmę:tak:
ja ostatnio oglądałam ten co Justa polecała "Kup teraz"- fajny film, z komedii bardzo mi się podobał "U Pana Boga za miedzą", ale to trzeba by wszystkie części oglądać po kolei:tak:

witamy poniedziałkowo:-)
jakie ogromne zmiany:szok: jest całkiem inaczej, ale da się przyzwyczaić. elvisek pisała, że wcześniej było dużo zmian na bb i jeśli jeszcze tu jest to znaczy, że da się przeżyć;-)

modki, a jest coś takiego teraz jak było wcześniej, że jak się kliknęło przy temacie to pokazywało od pierwszego nowego postu??? bo teraz to klikać musiałam >> i pokazywało mi tylko ostatni post w temacie i trzeba pamiętać która strona była ostatnią:sorry: chyba, że ja jeszcze nieprzytomna po weekendzie i nie umiem znaleźć tego co wcześniej;-) nieaktualne, już ślepa Aniuś znalazła;-)

my robiliśmy imprezkę urodzinową w sobotę. miało być w niedzielę, ale okazało się, że chrzestna pracuje a dziadkowie i tak nie przyjadą bo "za daleko" 60km... ale odbyło się bez nich, nie to nie. zebrało się 9 osób, imprezka udana:-) jak się ogarnę to wstawię jakieś zdjęcia:-)

Ostatnia edycja:
Nowa szata graficzna spowoduje ze mniej mam bedzie chetnie odwiedzialo BB:-p

Ooooby tak nie byloooo... ;-)

Mnie sie bardziej podobal rozowy kolor tła, posty ktore zajmowaly mniej miejsca i.... to co mi najbardziej przeszkadza obecnie to, gdy wlacze podforum mam lutowych i mam liste tematow to zaden z nich nie jest wyszczegolniony, a wczesniej mialam wyszczegolnione grobszym drukiem te tematy w ktorych nie czytalam ostatnich postow. Mnie to bardzo ulatwialo zycie bo tak to nie pamietam ktorego dnia i o ktorej godzinie byla tu ostatnio i musze sie cofac do swojego ostatniego posta w danym watku aby byc na bierzaco :nerd::nerd::nerd:

No a zmieniajac temat... Wczoraj caly dzien bylam nieprzytomna, chyba przez ta pogode. Niemal caly dzien moglabym spac. Przedrzemalam kazda drzemke Macka :szok: Dzis juz lepiej i widac ze wiosna nadchodzi coraz wiekszymi krokami :-D:-D:-D

W sobote kumpela oznajmila mi ze ustalila date slubu na 2 pazdziernika :-):-):-) Echhh az do dzis sie wzruszam jak sobie pomysle bo to jedna z najblizszych mi kolezanke. Zamowila sobie tego samego DJa ktory gral na moim weselu wiec bede miala powrot do wspomnien :-D:-D:-D Jutro idziemy na rajd po sklepach z sukniami ślubnymi :tak: Juz nie moglam doczekac sie tego dnia gdy znow bede mogla z kims suknie pogoladac, pogadac na temat menu, fotografow, i calej tej formalnej i nieformalej oprawy weselnej:tak::tak::tak:

Nowa szata graficzna spowoduje ze mniej mam bedzie chetnie odwiedzialo BB:-p

Ooooby tak nie byloooo... ;-)

Mnie sie bardziej podobal rozowy kolor tła, posty ktore zajmowaly mniej miejsca i.... to co mi najbardziej przeszkadza obecnie to, gdy wlacze podforum mam lutowych i mam liste tematow to zaden z nich nie jest wyszczegolniony, a wczesniej mialam wyszczegolnione grobszym drukiem te tematy w ktorych nie czytalam ostatnich postow. Mnie to bardzo ulatwialo zycie bo tak to nie pamietam ktorego dnia i o ktorej godzinie byla tu ostatnio i musze sie cofac do swojego ostatniego posta w danym watku aby byc na bierzaco :nerd::nerd::nerd:

:

W wiekszości to wina przegladarki:tak:.Nie wiem czemu ci nie zaznacza, pogrubia. Może wciśnij opcje " subskrytuj" grupę.:sorry2:
Co do przejścia do ostatniego nieprzeczytanego posta to opcja istnieje :tak:.Na samej górze.:tak:
Myślę , że motodą prób i błędów każda z nas przyzwyczai się do zmian i w miesiąc obcykana będzie na forum.
Forum jest nadal w remoncie.:dry:

Aga a czemu mam nie zaglądać?:rolleyes2:

reklama
Do góry