reklama
a czemu nogi? co robisz z nogami, jak netujesz??
:-)
nic, nic...
Ty Martus idz lepiej na zamkniety i zobacz na co Amelia ma zadatki
Habcia zapraszam na zamkniety. A wyliczając- kieliszek, rózaniec, młotek, książke , długopis, kasę....Interpretacja dowolna.
Ostatnia edycja:
A ja nie w temacie..ale to nic nowego ;-P
Takie coś mam do przedania...
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Takie coś mam do przedania...
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
mary105
Fanka BB :)
martusa gratuluje wygranej :-)
Justa_82 młotek ? co to znaczy? u nas daje się kieliszek pieniążki różaniec książkę
No dziewczyny pierwsza imprezka urodzinowa zaliczona:-)
W niedziele mamy taką oficjalną dzisiaj robiliśmy tylko kawkę dla rodzinki :-) Mam nadzieje że w następnym tygodniu będę miała więcej czasu bo teraz doba jest za krótka
Justa_82 młotek ? co to znaczy? u nas daje się kieliszek pieniążki różaniec książkę
W niedziele mamy taką oficjalną dzisiaj robiliśmy tylko kawkę dla rodzinki :-) Mam nadzieje że w następnym tygodniu będę miała więcej czasu bo teraz doba jest za krótka
martusa gratuluje wygranej :-)
jeszcze łyżkę taką drewnianą na dobre gotowanie. I to prawda ,Kamil wybrał łyżkę i dobrze gotuje,Eryk pieniądze i cały czas się go trzymają ,a jak będzie z Nikodemem czas pokaże
izabella718
Aktywna w BB
można się i tu dołączyć?????????????
można się i tu dołączyć?????????????
ależ oczywiście
izabella718
Aktywna w BB
JOLEK2 przepraszam za gafe w tamtym wątku dopiero się zaczynam w tym łapać a nie jest łatwo:-(pozdrawiam
reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Izabella- na spokojnie:-):-) tu wrzucamy groch z kapustą, ale wątki są podzielone tematycznie, co ułatwia wymianę konkretnych informacji