reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

nimfii - ale na tym avatarku to jesteś ty?
widzę, że dzisiaj kilka avatarków się zmieniło :)) nimfii, elwiska i miki - fiu fiu :) taaakie laski!!
Ja dziś zjadłam mnóstwo pączków, (kupiłam 18 a od teściowej dostałam jeszcze 7) miałam gościa, ale zjadł tylko dwa pączki, mąż nie lubi a ja umieram od nadmiaru pączkowego :-( dałam do zamrażarki, bo nawet jutro ich nie zjem!
Aha - zaś mi się przytyło :) myślałam, że po zakończeniu karmienia jeszcze mi się schudnie ale pikuś! a następne tygodnie to tragedia - bo dziś i jutro pączki, w sobotę tort i oponki, niedziela - pewnie żarcie z dni poprzednich ;) a za tydzień następna impreza urodzinowa Mili więc następny tort ciasto! :szok: Ale obiecuję sobie, że od marca/kwietnia - idę na siłownie, coby zgubić pączkowo - oponkowy brzusio :))

reklama
Szczęśliwa, Habcia, Maranka- no dam radę, ba! tylko ja już mam tego dość...:confused2:nie narzekam na promotorkę, jej zadaniem i zasra..m obowiązkiem było te poprawki nanieść- przynajmniej wiem, ze przeczytała od deski do deski i za to ma u mnie szacun na całej linii.:tak:

Maranko- co do tej wartościowej pracy:-D:-D:-D:-D:-D

Moj nie przeczytał w ogóle teorii. Jedynek poprawki w tej kwestii to pzecinki, wyśrodkowanie, interlinia i czcionka :) Z to do wykresów się strasznie czepiał. 3/4 mojej pracy do wykresy i zdjęcia z mikrospoku. A temat:
"Wpływ temperatury i czasu na zmianę składu i struktury powłoki Al-Si na stalowych taśmach " :-D:-D:-D

nimfii - ale na tym avatarku to jesteś ty?

Prawie ;-)
Christina Ricci.... :rofl2:
;-);-):tak::tak::tak::-D:-D no to prawie nasza nimfi:-D
martussa- jejku kochana wykończysz się nerwowo, uda sie kochana na pewno:tak::tak::tak::tak:
elwis- rewelacja!!!!!!!!

arcdzesh- ja swojego avatarka zmieniłam jakisczas temu:sorry::-p;-)

dziewczynki musze Wam coś powiedzieć, jestem taka przejęta i szczęśliwa,
byłam wczoraj o brata i jego żona powiedziałaze nie ma już miejsc do jej przedszkola, no to ja sobie pomyślałam ze pewnie juz nigdzie nie ma, a ja zwlekałam zzaniesieniem apliokacji. tak wiec dzisiaj pogoniłam z rana do koleżanki która miała miwkręcić moją Majke do takiego prze3dszkola co ja chce bardzo [ jest wyczesane] ale mojej koleżanki nie ma, wiec dawaj sama tam pojechałam, jak sie okazało to pani sie mnie pyta czy by Majka nie chciała zaczącjuz od przyszłego tygodnia, jejku mało nie podskoczyłam z radosci, ma zadzwonić w przyszłym tygodniu, oby tylko ja wzieły teraz. Słuchajcie, jakMajka tam weszła to w ryk że ona chce juz zostać i z dziećmi sie bawić, normalnie szok. wogule to to przeczkole wygląda i ma zasady jak nasze polskie, jest mega czysto i generalnie czad. ale jestem przeszczęśliwa, miała bym tylko Maxa w domku , było by mi łatwiej, miała bym wreszcie wiecej czasu dla siebie.trzymajcie kciukasy kochane:tak::tak::tak::tak::-):-):-)

hehe
moja gęba to swoją drogą. ważne są kolczyki!:-D:-D:-D
przyznam, że koleżanka mi mały retuszyk zrobiła- wybieliła piegi i wory pod oczami :sorry::sorry::sorry:

reklama
Do góry