reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

wpadłam się pochwalić, że kurcze pierwszy raz w życiu chyba coś wygrałam :):):) wysłałam Hankowe zdjęcie na babyboomowy konkurs i wyglałam jakąś zabawkę:-):-):-) ale jaja!!:):)

Elwis- pewnie po zachodzie słońca przemieniasz się jak fiona ze shreka, co?;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-p

reklama
wpadłam się pochwalić, że kurcze pierwszy raz w życiu chyba coś wygrałam :):):) wysłałam Hankowe zdjęcie na babyboomowy konkurs i wyglałam jakąś zabawkę:-):-):-) ale jaja!!:):)

Elwis- pewnie po zachodzie słońca przemieniasz się jak fiona ze shreka, co?;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-p

ha ha zawsze mówię ,,kto nie ma szczęścia w miłości to ma w grach";-):-p:laugh2::happy:

elwisku dziewczyny już Ciebie wychwalły to ja powiem: kolczyki świetne:-p nie były te truskawy bardzo ciężkie?

martussa pochwal się wygraną:-)

nimfii nie pamiętam gdzie, ale podawałaś przepis na masę solną:happy: daj linka;-) chodzi mi nie tyle o przepis na masę, tylko o to jak suszyłaś. w necie znalazłam kilka sposobów, ale chcę jakiś sprawdzony:rofl2:

martussa- no to super, Hania jest prześliczna, wiadomo lutówka wygrała !!!!!!:-D:-D:-D:-D
co do Elwiska- ładnie ją podsumowałas:-p;-):-D

elwisku dziewczyny już Ciebie wychwalły to ja powiem: kolczyki świetne:-p nie były te truskawy bardzo ciężkie?

ja jestem shrekiem!!tylko do zdjęcia to potrafię zatuszować, hehehe.
a kolczyki są z jakiejś pianki, niesamowicie lekkie, wcale ich nie czuć.

Martussa, super!!!

elwisku i co ja mogę więcej powiedzieć - gwiazda forumowa nam sie tu ujawniła :tak:
martusa gratulacje wygranej. ja to nawet nie mam czasu zajrzeć na te konkusy :-(

Wpadłąm posłać wam buziaki na dobranoc. tęskni e okrutnie:-:)-:)-:)-( i w ogóle nie mogę się zorganizować. to chociaż sie przywitam z Wami że jestem, że zyję i pochwale się że Cypek zaczął chodzić:-):-):-):-):-)

Ło ho nowe awatary :-), super:tak: .
Martussa gratki za wygraną.:tak:
Jezyku, my tez tęsknimy:tak:. Gratki dla Cyprianka za chody.:tak:

A ja odcieta od cywilizacji na dwa dni-net i telefon padł ( wina sieci) zaczynałam chodzic w kółko , byle by tylko zjąć czymś ręce i nogi.:zawstydzona/y: Uzaleznienie.:zawstydzona/y:

reklama
wybieliła piegi i wory pod oczami :sorry::sorry::sorry:
a mogłaby mi ta koleżanka tłuścinkie kapkie wyretuszować?:-p

ha ha zawsze mówię ,,kto nie ma szczęścia w miłości to ma w grach";-):-p:laugh2::happy:
idąc tym tropem wygrywałabym w lotto "milion w środę milion w sobotę", a tak wygrałam dziecku zabawkę:-D:-D

martussa pochwal się wygraną:-)
chętnie, jak ją tylko zobaczę- ma być jakiś pojazd puzzle- cokolwiek to jest:confused:

marta - ja miałam też wysłać, ale wyleciało mi z głowy :rofl2: wiesz jak to jest "zrobię coś później" :-D
a my akurat w ten dzień zrobiliśmy hance zdjęcie jak na podłodze siedzi i bawi się srajtaśmą- drobiła sobie ją i zasypywała całą kuchnię:-D pewnie jury konkursowe sobie pomyślało "biedna ta dziewczynka, nie ma się czym bawić tylko papier do doopy jej dali":-p a okazuje się, że rolka papieru toaletowego to najtańsza i najfajowsza zabawka na świecie- prawie jak pilot czy telefon:-D:-D

byle by tylko zjąć czymś ręce i nogi.:zawstydzona/y: Uzaleznienie.:zawstydzona/y:
a czemu nogi? co robisz z nogami, jak netujesz??:cool2::oo::rofl:

pochwale się że Cypek zaczął chodzić:-):-):-):-):-)
no i pięknie! super, Cypolku:tak::tak::-)

Do góry