reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
Ja przywiozłam sobie z Polski parę najmniejszych ciuszków po moim pierwszym synku..ponieważ juz nie pojade do Polski zrobiłam to teraz:-)
Są takie malusie i cudne , że aż łezka się kręci w oku.... nie mogę uwierzyć że on był taki malusi leżą sobie w szafie schowane i czekaja na następce..
a z nowych to jeszcze nic nie kupuję, uważam że czasu jest sporo na jakiekolwiek zakupy
ale jak chodzę i kupuje cos dla synka mojego, to korci mnie strasznie aby kupić jakieś śliczności dla dzidziusia hihihihi...
Są takie malusie i cudne , że aż łezka się kręci w oku.... nie mogę uwierzyć że on był taki malusi leżą sobie w szafie schowane i czekaja na następce..
a z nowych to jeszcze nic nie kupuję, uważam że czasu jest sporo na jakiekolwiek zakupy
ale jak chodzę i kupuje cos dla synka mojego, to korci mnie strasznie aby kupić jakieś śliczności dla dzidziusia hihihihi...
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
asiq83 bardzo mi przykro! Nie wyobrażam sobie co przechodzisz! Kochana trzymaj się i staraj się myśleć o miłych rzeczach. Życzę Ci, żebyś szybciutko doszła do siebie i żeby twój Aniołek wrócił do Ciebie prędzej niż Ci się może to przyśnić. I żeby wszystko dobrze się skończyło!
[*] dla Twojego Aniołka
[*] dla Twojego Aniołka
barbara2pl
Zaciekawiona BB
Asiq83 to musi byc naprawde straszne, przezyc cos takiego. Nawet sobie nie wyobrazam ale jak przeczytalam twoja wiadomosc az dostalam dreszczy. Strasznie mi przykro:-( Trzymaj sie i nie poddawaj, zawsze jest "next time" odezwij sie, czekamy!!!!!!
paulusia2209
Fanka BB :)
asiq83 bardzo mi przykromam nadzieje że dojdziesz do siebie najszybciej jak to będzie mozliwe, trzymaj sie i zajrzyj do nas czasami
reklama