reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

megusek skoro tak radzisz to ja jestem za:) mogę byc tą trzecią jak nie macie nic przeciwko:)

08_07_2008_25_12_2007_48.png

reklama
No ja jestem za Ewelinka :-)
Więc jeżeli nikt nie zgłosi sprzeciwu to myślę, że możecie słać do Jeżyk, Ewelinka:) i mnie wiadomość z nr tel w temacie. Potem napiszemy Wam nasze tajne nr tel i jako posłanki BB będziemy się z Wami kontaktować jak będziecie zależnie bądź niezależnie od Was unikać pisania na forum ;-)

Witam i pozdrawiam wszystkie babeczki i Maleństwa :)

ehh.. ja to wciąż w nocy chodzę do toalety i później jak wroce do łóżka to nie mogę zasnąć i tak leżę czasem nawet godzinami... ;(

dużo zdrówka Wam zyczę i trzymajcie się ciplutko :)

ja równiez jestem ZA podaniem numerów telefoników :tak:
witam nowe mamusie :-) zdrowej ciąży życzę do samego końca ;-)

muszę Wam sie pochwalić bo wczoraj byłam na 4d - CUDOWNE UCZUCIE widzieć tak dokladnie maluszka, nawet machał mi łapką i z Panią doktor liczyłyśmy czy ma wszystkie paluszki u rączek :-):-):-)
polecam wszystkim to badanko

buziaki i miłego dzionka !!

Hej dziewczyny;-)
Ja mogę wam powiedzieć, że w poprzedniej ciąży stosowałam krem Vichy na rozstępy dla kobiet w ciąży...dostępny w aptekach.. jest drogi.. ale na brzuchu wyskoczyło mi tylko kilka rozstępów i to dopiero w 9 m-cu.....a...! no i zaznaczam że przytyłam wtedy 18kg. więc sporo:-p
Byłam bardzo zadowolona... nie wiem czy on jeszcze jest? bo było to 8 lat temu :tak:
Godny polecenia:-) szczególnie jeśli koniecznie chcecie uniknąć tego paskudztwa:)
Całusy dla Was wszystkich:-D

Hej Maran-antha
Czy ty byłaś juz na pierwszym usg w szpitalu?
Z tego co widzę to jesteś z Dulina? Tak?
Daj znać:-)

hello dziewczyny,
Witam serdecznie nowe lutoweczki :-):-).
ja dzisiaj mam dzien wolny i jak zwylkle spedzilam go na gotowaniu , sprzataniu i porzadkowaniu ogrodka :crazy: - super zajecia:-D - ale znalazlam tez czas na relaks czyli poczytanie ksiazki !! i odwiedziny u lekarza GP - poszlam tam chyba tylko po to, zeby sie zdenerwowac. Nie cierpie tej angielskiej sluzy zdrowia! W zeszlym tygodniu mialam wizyte poloznej w domu, ktora oswiadczyla, ze w szpitalu , w ktorym bede rodzic nie oferuja usg (badania prenatalne) i zebym poprosuila Gp to mnie przekieruje do innego szpitala. A ta baba mi dzisiaj mowi, zebym jeszcze raz pogadala z polozna bo moze mi sie to badanie nie nalezy i trzeba bedzie zrobic prywatnie!!Kosztuje ok £200!!Moje mlodsze kolezanki dostaly to badanie w ramach NHS a mnie sie nie nalezy....swietnie!!:szok:
A tak z innej beczki to polecam na rozstepy BIo Oil (nie jestem pewna ale raczej jest dostepny w Polsce) - bardzo dobry - zapobiega rozstepom (wczoraj spotkalam kolezanke, ktora przytyla w ciazy 30kg i caly czas od poczatku uzywala bio oil i nie ma ani jednego) :-) Mam nadzieje, ze na mnie tez zadziala, chociaz i tak juz mam rozstepy z czasow mlodosci heheheeh;-) - ale i tak go uzywam :-)
Acha i na przejedzenie polecam herbate mietowa - mnie pomaga :-)

Pozdrawiam Was wszystkie goraco i spokojnej nocki.

Witam dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!
Co do telefonów, to ja również jestem ZA:-):-):-)
Piszecie o kosmetykach na rozstępy... Ja wchodząc do apteki mam duszę na ramieniu, czy aby na pewno nie zaszkądzę Maluchowi. :baffled::baffled: Wielkim łukiem omijam teraz wszelkie kosmetyczne stoiska i zaopatruję się jedynie w aptece.
Sama doświadczenia jeszcze nie mam i nie wiem, czy "kuracje" polecane przez koleżanki pomagają, jednak jak narazie używam oliwki dla dzieci. Zobaczymy jak to będzie z moją skórką...
Spokojnego wieczoru!!!!

reklama
Do góry