reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

I My i My życzymy spóźnione sto lat, radosnych chwil, pociechy z rodziców i mądrości, zdrówka i duża rośnij Pyzuniu Nasza :-) Wielkie urodzinowe BUZIACZKI

Ja mam internet z orange i jak to orange tam gdzie zasięg tam i internet, tu w Warszawie śmiga super, ale w Krakowie była masakra, nie wiem akurat takie miejsce że zasięg kiepski był wybraliśmy sobie do mieszkania :-)

Książki Coelho połykałam jak tylko się pojawiały i przeczytałam wszelkie możliwe teraz najnowsza na mnie czeka tylko jakoś długo się nie mogę zebrać do niej.
nimfii
a mi akurat Na brzegu rzeki ... bardzo się podobała i ryczałam bardzo (ale ja płaczę nawet na reklamach-zdarza się ;-)). Polecić też mogę książki Terakowskiej Tam gdzie spadają Anioły i W krainie kota. Super są. Takie troche czarodziejskie, ale właśnie w takim fajowym klimacie, czułe i wrażliwe.
nimfii to Ty jak szukasz pracy to nie szukaj tylko wydaj opowiadania i już będzie praca :-) Ja, nie chwaląc się, mam już na koncie jedną książeczkę, właściwie opowiadanie wydane, ale w jednym egzemplarzu-dla męża :-) Dostał na prezent i to takie fajne uczucie także nawet jak dla siebie to warto oprawić takie opowiadania żeby wyglądały profesjonalnie, na pamiątkę :-)
Współczuję wymiotów oby już było lepiej.

reklama
Nimfii ja też w pierwszej chwili pomyślałam, że już mamy przodowniczkę w zaciążaniu :-D Ale soro to żołądkówka, to pij jak najwięcej i zrób sobie czasem kleik czy kaszkę ryżową na wodzie od synka :tak:

Dzis juz lepiej :tak:
Kupilam tabletki na infekcje przewodu pokarmowego i zdzialaly cuda :-D

nimfii to Ty jak szukasz pracy to nie szukaj tylko wydaj opowiadania i już będzie praca :-) Ja, nie chwaląc się, mam już na koncie jedną książeczkę, właściwie opowiadanie wydane, ale w jednym egzemplarzu-dla męża :-) Dostał na prezent i to takie fajne uczucie także nawet jak dla siebie to warto oprawić takie opowiadania żeby wyglądały profesjonalnie, na pamiątkę :-)
Współczuję wymiotów oby już było lepiej.

Jedno opowiadanie wydrukowalam w dwoch egzemplarzach i dalam rodzinie do przeczytania glownie tez po to aby pomogli mi naniesc poprawki stylistyczne ;-) Pozniej umiescialm je w necie na jednej stronie z opowiadaniami. Oceny dostalam dosc wysokie, jednak nie zgloscil sie niek zainteresowany wydrukowaniem opowiadania (czasem wydawcy sie zglaszaja aby drukowac opowaidania najlepiej oceniane ze strony).
Wiem ze musialabym pochodzic za tym aby cos wydac :tak: Najpierw zaczelam prace, potem byla ciaza, slub a teraz wychowawczy, wiec ciagle jest cos co nie pozwala mi dokonczyc tego "dziela":-p

Witam:-)

Dziękuje, że jednak mnie pamiętacie jeszcze:happy2:

W Irlandii dzisiaj deszczowo i ze spaceru nici jak na razie. Oliver śpi a ja mam chwilę;-)

Książki Coelho nie przeczytałam jeszcze żadnej, choć od dawna mam się ochotę za nie zabrać, bo fragmenty mnie zachęciły bardzo;-) Może w tym roku znajdę na to czas:blink:

Internet mamy z UPC w IE i jesteśmy bardzo zadowoleni, ale nie wiem jak w PL;-)

Nimfii dobrze, że czujesz się już lepiej:tak: No proszę jakie utalentowane mamy można tu na forum spotkać. Myślę, że skoro dostałaś na stronie z opowiadaniami całkiem wysokie noty tzn., że może warto byłoby się rozejrzeć za wydaniem ich:tak: Jeżeli mogłabyś podać jakiegoś linka to swej twórczości to chętnie bym zerknęła na to - z czystej ciekawość oczywiście, bo znawcą nie jestem;-)

Miłego dnia Dziewczyny:-)

Witam Was.
Nie ma co nawet pisać, że piszecie stanowczo za dużo! To co zauważyłam to wiadomość od mamaflavii i cieszę się ogromnie z dobrych wieści!!! :-):-)

Ja jutro lecę do Dublina - będzie to mój drugi lot w życiu (pierwszy był jak miałam 6 lat więc nie byłam tak świadoma). Lecę sama a mąż zostaje z dziećmi. Jakaś atrakcja w moim matczynym żywocie ;-) Mamy z Irlandii pozdrawiam i obiecuję nie przywozić Wam mrozu ;-)

ps. Lajfik i Aga221122 - super porządek jest za Waszej kadencji..widać ja nie bałdzo się tu nadawałam na sprzątaczkę :-( :-p :-p

agniesia masz pomocnicę i dłużej się schodzi ze sprzątaniem, no co ty:-p;-);-)
ja również życzę wszystkiego najlepszego naszym Agnieszkom:-)

Bukiet najwspanialszych życzeń,
uśmiechu i szczęścia,
radości każdego dnia
oraz wszelkiej pomyślności
dla Was Drogie Agnieszki
6443_64346443_17.jpg
i ja się podłączę :tak::tak::tak::-)

reklama
W śląskich stronach obchodzi się raczej urodziny, aniżeli imieniny więc ja jestem na bakier z tym, kiedy czyje wypadają. Ale skoro już się dowiedziałam, czyje dziś święto wszystkim naszym Agnieszkom życzę wszystkiego najlepszego. Przekonania o słuszności podejmowanych decyzji. Zdrowia dla was i waszych pociech, a także byście mogły być dumne z tych, na których wam zależy.

Do góry