reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Justa jak tak patrze na zdjęcie twoich skarbów pod postami to przychodzi mi jedno słowo na myśl...bliźniaki jednojajowe :) No są tak do siebie podobne że szok....

wszystkiego najlepszego dla Zosieńki i Bartusia!!! :-):-):** 100 lat w zdrowiu!

agi - uważam, że jeśli nie wiesz o czym pisać, to lepiej nie pisać.
Ja jak czytam jakiś artykuł w necie, to liczę na to, że są to mądre i prawdziwe artykuły a nie fantazyjne wypracowania jak w podstawówce.

Podzielam Twoje zdanie ardzesh w kwestii pisania artykułów, też chciałabym wiedzieć, że to co czytam na rzeczowe tematy zostało napisane przez osoby obeznane w temacie, które po swojej stronie mają wiedzę fachową i doświadczenie potwierdzające ją od strony praktycznej. Niestety, a może stety dawno przestałam się łudzić, że tak jest. Internet to bardzo przydatna sprawa, ale również swego rodzaju śmietnisko-skupisko, w czeluściach którego można znaleźć rzeczowe informacje, tylko umiejąc odpowiednio szukać i zadawać pytania. Warto mieć dystans do tego co się przeczyta i warto sprawdzać źródło. Łatwo o nieprawdę, bądź przetwarzane i kopiowane po stokroć ze strony na stronę informacje na różne tematy, które mijają się ze stanem faktycznym i jakoś im do rzeczywistości nie po drodze.

I jeszcze najlepsze życzenia zdrowia, radości i miłości dla solenizanta Bartusia, Zośce życzyłam w innym wątku.

Ostatnia edycja:
Rufka odnośnie artykułów w necie też tak uważam, dlatego myślę, że jak nie ma się nic ciekawego do napisania to nie powinno sie za to zabierać a tym bardziej nie powinno sie tego publikować bo nikomu to nie służy tylko niepotrzebnie zabiera czas czytających takowe brednie... więc Agi jeśli nie wiesz o czym pisać, to poprostu NIE PISZ a nie szukasz na siłę tematu... to moje zdanie.

reklama
No to Zocha zakończyła niemowlęcy rozdział swojego życia:-(Mam miesane uczucia, tak szybko rośnie że szok!!!Była taka wesoła i szczęśliwa, super urodzinki, dużo fajnych prezentów- książezki a od nas dostala The best of Michael Jackson, bo zawsze jak słyszy jego utwory to cała się zaczyna gibać i to do do rytmu. Jest piekielnie muzykalna:tak:
Pokazała gościom jak pięknie układa drewniane puzzle i wogóle była w swoim żywiole, bo w centrum.
Dla Bartusia rownież ślemy serdeczne życzenia!!!
Agi jaknapisalaś o tych artykułach to ...rany az mnie dreszcze przeszły. Czy Ty przepraszam jesteś lekarzem albo chociaz masz wieloletnią praktykę w szpitalu żeby pisać na takie tematy? Chyba że planujesz czerpać materiały z wikipedii. Pisz o tym na czym sie znasz, bądź zawodowo bądź z pasji. To tak jak ja bym chciała napisać artykuł o prawie handlowym, bo ot tak mi sie nudzi. Agi bez urazy ale mam wrażenie że to była prowokacja i próba zwrócenia na siebie uwagi. Ja staram się zrozumieć Ciebie, ale zrozum że na forum każdy ma uwagi po równo i każdy ma mnijesze bądź większe problemy. To smutne że masz tyle zmartwień teraz ale pamiętaj że to Cię wzmocni i będziesz jeszcze szczęśliwa.

Do góry