reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Dziewczyny a co do roczku, strasznie gryzę się jak to urządzić...może Wy coś podpowiecie.
Zrobić to tak:
- impreza z alkoholem, sałatkami, przekąskami, plus oczywiście tort,
-impreza samo ciasto, tort i kawa
- a może ciasto, tort, kawa, szampan i ewentualnie jakieś zakąski?

Co podać do jedzenia na taki roczek. Obiadu nie będziemy robić na pewno.

Martussa i ja zobiłam, mimo że już starucha jestem ;)
larkaa i ja się nad tym zastanawiam. I chyba zrobię na słodko - tort, ciast, owoce, do tego szampan, wino i kawa.

Agniesiu- e tam staruchaaa :-):-) Dziękuję, jak tak dalej pójdzie, to badania zrobią się w 24 godziny!!:-D

Larkaa- no ja w obiad też nie będę sie bawic, a że chrzestny Hanki to lubi sobie wódeczkę wypić, teść i drugi brat męża też mu chętnie pomogą;-)- to oprócz ciast i wina dla kobiet muszę i zimną płytę zrobić.. choć pijaństwa nie przewiduję! w końcu napoje stawia jubilatka, więc powinno być mleczko:-D

To ja jeszcze mam pytanie na ile osób robicie :p
bo muszę zrobić na min. 14 + 3 dzieci z Kaliną razem, a max. 21+3.
I nie wiem czy zrobić jedną imprezę czy dwie :| ale co jak dwie to dwa torty? bezsensu...

pbg tez mamy niektore ciuszki George ;-) uwielbiam ta firme :-)

habcia ;-) trzeba sie tam dobrze naszukac, to prawda, ja spedzilam z pol godziny szukajac tych bodziakow ale bylo warto. Bodziaki na lato mam juz zakupione :-) Gratulacje skonczonej pracy!!

larkaa co do urodzinek to juz wspomianalam ze robie kilka imprez :-)
Pierwsza bedzie dla znajomych 6 i 7 lutego (Maciek sie urodzil 16 lutego). Poniewaz mam male mieszkanie to w sobote przyjda 4osoby i w niedziele chyba 6 osob. W ten weekend zrobie jeden tort i dwa ciasta, salatki, kurczaczki a'la KFC, wedliny i co najwazniejsze zadnej wódki!!! Tylko jakies winko czerwone Kagor, albo biale Cin Cin.
Druga impreza bedzie dla rodziny z Angli(dwie szawierki, szwagier i ich syn) i nie jestem pewna kiedy im spasuje ale chyba 20 lutego(to juz bedzie impreza polaczona z imieninami Macka bo obchodzi je 24 lutego). Wtedy menu bedzie podobne ale zrobie mniej jedzenia bo tylko 4 osoby przyjda.
Trzecia impreze tez musze przyszykowac osobno dla moich tesciow :wściekła/y:dopiero 27 lutego (to juz bedzie impreza polaczona z imieninami Macka bo obchodzi je 24 lutego) dlatego ze wczesniej tesciowa bedzie w Angli i nie przyjda wczesniej :wściekła/y: Nie wiem co wtedy przygotuje ale moze zostana mi jeszcze jakies resztki z 20 lutego :-D:sorry2:

reklama
oj ale wy imprezy robicie. Ja tylko tort, może jakąś sałatkę, flaszkę też postawię bo niby urodziny dziecka ale będą połączone z urodzinami taty. Moja rodzina nie jest wymagająca, bo u nas na imprezach tylko ciasto i kawa:-p:-p:-p

Do góry