reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Spieszę donieść, ze na chwilę obecną mam 23 wypełnione ankiety- 13 matek i 10 niematek. czad!!
użyłam jeszcze nk, zeby zmolestować znajome- jak tak dalej by szło, to się uda!!!
Dziękuję!!!!:-):-):-)
użyłam jeszcze nk, zeby zmolestować znajome- jak tak dalej by szło, to się uda!!!
Dziękuję!!!!:-):-):-)
Martussa82
tak do około 30 roku życia, ale że mądra literatura mówi, że wczesna dorosłość (!!) to tak po 30 jest, więc zapraszam do wypełniania i starsze niż 30 lat- powiedzmy 33-34 też się mogą załapać;pmartussa szkoda, że tylko do 30 rż, bo bym z chęcią wypełniła. Mam też kilka koleżanek, które właśnie przekroczyły ten wiek rok czy 2 temu. Ale postaram się aby jakaś "małolata", którą znam wypełniła tę ankietę
Jenyyy...na moją prośbę Małż kuppił mi reddsa- po połowie mam kręćka
Aga- to są dwa niezależne narzędzia, pytania faktycznie sa podobne, też na to zwróciłam uwagę
maran-atha
Fanka BB :)
Martussa i ja własnie wypełniłam :*
hooba
lutówka 2009 i 2012
Ja właśnie robię ostatnie poprawki do pracy. Jutro idę zrobić zdjęcia do dyplomu i REJESTUJĘ SWOJĄ PRACĘ W DZIEKANACIE!!!!!!!!!! Nareszcie!!!!
Ojej zazdraszczam . Ja z mojej pracy mgr to mam temat . A jeszcze sesja przede mną .
Martussa82
Habciu- to za jakieś dwa tygodnie obrona??!!?? SUPER!! Maksiowi na roczek!!! a pochwalisz sie zdjęciem?:-)
Ja mam już 39 wypełnionych ankiet!!!! 21 dzieciatek i 18 bezdzieciatek! idą prawie łeb w łeb!!;-);-)
Hooba!! dla mnie jesteś Mistrzynią!! dzienne studia?? i Maciek na dokładkę!! a w sesji pójdzie dobrze, na pewno nie najłatwiej, ale poradzisz sobie!!!!!!!
Ja mam już 39 wypełnionych ankiet!!!! 21 dzieciatek i 18 bezdzieciatek! idą prawie łeb w łeb!!;-);-)
Hooba!! dla mnie jesteś Mistrzynią!! dzienne studia?? i Maciek na dokładkę!! a w sesji pójdzie dobrze, na pewno nie najłatwiej, ale poradzisz sobie!!!!!!!
Ostatnia edycja:
Martussa82
Krafciu!! dziękuję, wiem, że z czasem u Ciebie krucho :-):-):-)
reklama