Jejku dziewczyny ja cholera nie mam czasu żeby siąść i porządnie poczytać co się tu dzieje ((((( Do fryzjera wybieram się już 3 tygodnie!!! nawet w pracy coś nie mam czasu bo się roboty narobiło. A wy pierony macie czas na książki!!!!!!!!!!!!!!!!1
reklama
Jejku dziewczyny ja cholera nie mam czasu żeby siąść i porządnie poczytać co się tu dzieje ((((( Do fryzjera wybieram się już 3 tygodnie!!! nawet w pracy coś nie mam czasu bo się roboty narobiło. A wy pierony macie czas na książki!!!!!!!!!!!!!!!!1
ja tez nie mam czasu na czytanie ksiazek ;-) ani na ogladanie filmow... tylko seriale w TV ogladam i programy na MTV :-)
ale bedac w ciazy tez nie czytalam ksiazek bo nie mialam na to czasu. Wolallam wychodzic z domu i cieszyc sie ostatnimi miesiacami gdzie moglam robic zawsze to, co chce
maran-atha
Fanka BB :)
no i ja nie mam czasu na czytanie... cały czas angazuje mi Ala i zajmowanie sie domem... a Wy to niezłe jesteście, że dajecie rade to wszystko pogodzić i Dzieiciaczki i dom i jeszcze czas na przyjemność czytania podziwiam
agi daj namiar na te stronkeDziewczyny dostałam od znajomego stronkę gdzie nie trzeba się logować by oglądać np.Oszukać przeznaczenie IV a dla mnie to dobrze bo nie mam czasu na kino
zapmarta
Karolkowa mama
Coś Habci ostatnio nie ma...
reklama