reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Jejku dziewczyny ja cholera nie mam czasu żeby siąść i porządnie poczytać co się tu dzieje :(((((( Do fryzjera wybieram się już 3 tygodnie!!! nawet w pracy coś nie mam czasu bo się roboty narobiło. A wy pierony macie czas na książki!!!!!!!!!!!!!!!!1

reklama
oj jak dawno nic nie czytałam:-( jedyne na co mam czas to na dr. housa;-) w ciązy nałogowo CSI oglądałam, ale do tego trzeba przysiąść bez przerw na zabawianie dziecka, więc teraz nie oglądam.

no ja oglądam po godzinach Brzydule i jak zasypia Miłosz to Skazanego i Dr.Housa a co do czytania kiedy on śpi na dworze to ja ogarnę co mam zrobić i później pilnuję go więc mam trochę czasu dla siebie

Jejku dziewczyny ja cholera nie mam czasu żeby siąść i porządnie poczytać co się tu dzieje :(((((( Do fryzjera wybieram się już 3 tygodnie!!! nawet w pracy coś nie mam czasu bo się roboty narobiło. A wy pierony macie czas na książki!!!!!!!!!!!!!!!!1

ja tez nie mam czasu na czytanie ksiazek ;-) ani na ogladanie filmow... tylko seriale w TV ogladam i programy na MTV :-)

ale bedac w ciazy tez nie czytalam ksiazek bo nie mialam na to czasu. Wolallam wychodzic z domu i cieszyc sie ostatnimi miesiacami gdzie moglam robic zawsze to, co chce :tak:

Ja na czytanie ostatnio nie mam czasu a dzisiaj zepsuł nam się dekoder z polsatu:wściekła/y: więc telewizji za dużo tez nie pooglądam.

no i ja nie mam czasu na czytanie... cały czas angazuje mi Ala i zajmowanie sie domem... a Wy to niezłe jesteście, że dajecie rade to wszystko pogodzić i Dzieiciaczki i dom i jeszcze czas na przyjemność czytania podziwiam :)

Dziewczyny dostałam od znajomego stronkę gdzie nie trzeba się logować by oglądać np.Oszukać przeznaczenie IV a dla mnie to dobrze bo nie mam czasu na kino

reklama
No podziwiam dziewczyny, ze jeszcze macie czas na czytanie. Ja po powrocie do pracy zero czasu na cokolwiek, az wstyd sie przyznac ale nie wiem co na swiecie sie dzieje. Teraz jestem na zwolnieniu to przynajmniej Was poczytam.

Do góry