reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

kochane, wpadłam tylko tak na chwileczke, popatrzeć na Wasze- nasze dzieciaczki,:-):-):-)zmykam do roboty, :tak::tak::tak:

co do ksiazek to kocham romansidła, nawet te z Harlekinów:-D:-D;-);-), oby romansidło;-);-), a jeszcze jak są czasy króli czy lordów, to rozpływam się i taką ksiązeczke połykam w godzinke, może dwie, ale wtedy to nic w domku nie zrobione:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

zmykam mamuśki, miłego dzionka i klikania :-):-):-):-)

reklama
Cześć kochane. myslami jestem z Wami codziennie ale niestety doba jest trochę za krótka i nie mam czasu na internet:no::no:. Ja od poniedziałku wróciłam do pracy i musze teraz podgonić trochę z materiałem także roboty jest że hoho. Chłopaki zdrowe i ogólnie wszystko jest ok. Acha muszę się Wam pochwalić że od października ruszam na studia bo właśnie się dowiedziałam że mnie przyjęli.

Pozdrawiam maluchy i mamy, buziaki

reklama
Do góry