reklama
ej no właśnie jak to?????larkaa wyprzedza czas
ana545
Mama Gabrysia
Larkaa dzieki :-)
Agi wysle Tobie moj adres email przeslij mi jak bedziesz mialal chwilke księżyc w nowiu i przed świtem a ja zaczne od zmierzchu oczywiscie
Agi wysle Tobie moj adres email przeslij mi jak bedziesz mialal chwilke księżyc w nowiu i przed świtem a ja zaczne od zmierzchu oczywiscie
mikimauro
Fanka BB :)
larkaa wyprzedza czas
Zuzia24
zaciekawilyscie mnie ta saga
czy moze ktos mi przeslac na maila marysia.lojewska@wp.pl ?
czy moze ktos mi przeslac na maila marysia.lojewska@wp.pl ?
o rany
tylko nie mówcie, że jesteście zdolne przeczytać wszystkie te książki na komputerze. Każda z tych książek ma ok 400 - 500 stron. Mnie o wiele wygodniej jest czytać zwykłą książkę nie mniej jednak - powodzenia w czytaniu
tylko nie mówcie, że jesteście zdolne przeczytać wszystkie te książki na komputerze. Każda z tych książek ma ok 400 - 500 stron. Mnie o wiele wygodniej jest czytać zwykłą książkę nie mniej jednak - powodzenia w czytaniu
agi0506
ja czytałam książki a nie na kompie chociaż wydrukowałam sobie księżyc w nowiu i w ten sposób mam książkę mam dobrze bo moja kuzynka ma książki i sobie pożyczyłam oprócz wyżej wymienionego tytułu a oglądacie Brzydulę polską?bo ja tak i mam fajną stronkę gdzie puszczają odcinek dzień wcześniej niż w tvn i oglądam gdy Miłosz zaśnie
reklama