reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Podróże małe i duże :)

Stokrotki teraz to będziesz miała wiecznie "pełną chatę", pokazałam zdjęcia mężowi- pobiegł się pakować ;-)
Ślicznie tam u was. A w tym zameczku byliście i czy macie tam więcej takich??No i czy zawsze tam tak dmucha?? Wklejaj zdjątka choć tu sobie na morze popatrzę:-):tak:

reklama
Irlandia jest piękna, od dawna marzę o zobaczeniu jej... Tak tam czysto, ile zieleni i wspaniałych widoków... Oprócz klifów marzę też o zobaczeniu skandynawskich fiordów...
Ale się rozmarzyłam, pewnie dlatego, że już dawno nigdzie nie wyjeżdżaliśmy:-D

Stokrotki, cudne zdjecia - przylaczam sie do prosb: wrzucaj wiecej! Tez chcemy popatrzec!! A propozycja kuszaca, nie powiem :-D
To co, najpierw do Sylwii na truskawki, a potem gremialnie do Irlandii?.... :-D :-D :-D

Dokladnie z tym zaproszeniem to niebezpieczna gra bo ja tez juz na bilety zerkam;-):-) Tyle ze mnie sie marzy Irlandia poznym wrzesniem lub w pazdzierniku jak sie zaczyna jesien i mocniej wieje:-)

W sumie to mozna by nawet kawalek swiata zobaczyc jakby sie tak poodwiedzalo ciotki z BB ;-)

:-) Stokrotki krajobrazy sliczne..oj ja sie terz zaaczne zaraz pakowac..jak tak zapraszasz:-) :-)
a ja juz mysle o wakacjach, gdzie pojechac..na pewno nad morze naszee....ahhh sie rozmarzylam, piaseczek cieply...
planuje moj pierwszy raz na windsurfingu...zobaczymy jak mi bedzie szlo....:-)

reklama
Do góry