reklama
Dziewczyny jak wam zazdroszczę - ja chętnie też bym spróbowała.. ale na to trzeba mieć "zawzięcie" Nigdy nie pływałam na łódkach - musi być bombowo!!!!!!!
Fusik, tak naprawde to potrzebna jest jedna osoba z papierami i doswiadczeniem w plywaniu i druga z dobrymi checiami - nic wiecej nie trzeba... Moze tez sie dasz namowic?...
Ale bym chętnie morze zobaczyła....
ja też...
już marzę o wakacjach, a przy tej pogodzie bez śniegu to ma się wrażenie że to już wiosna i wakacje będą tuż, tuż...:-);-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
i ja czekam na urlop i goracy piasek i szum fal:-)
Heatherek - chyba jednak nie zdecydujemy się na takie wczesne rezerwowanie chociaż małż by chciał ale ja biorę go na zdrowy rozsądek - nie wiadomo kiedy dostanie urlop, jak będzie z jego studiami ( w tym roku kończy), z kim mielibyśmy popłynąć - myślę że najlepiej byłoby skręcić większą brygadę no i w ogóle jak synuś będzie się sprawował...nie oznacza to oczywiscie że z tego pływania w wakacje rezygnuję - będę tylko liczyć na to że uda się coś wymyśleć na gorąco - może i uda nam sie razem popływać może to będzie na początek jakiś dłuższy weekendzik żeby w ogóle zobaczyć jak mały będzie to znosił.
Ale za namiary bardzo dziękujemy, na pewno się przydadzą
Ale za namiary bardzo dziękujemy, na pewno się przydadzą
TO JAK - ROBIMY TO PRZEDSZKOLE NA LODKACH????
taaak! Fajnie jak by wyszło!:-)
Baśka, Fusik! Wy też. I w ogóle całe forumowe przedszkole!
A tak serio, może tak na prawdę się uda spotkać.
ale ja nikogo nie znam z papierami oprócz was!!!
u nas w wakacje chyba będzie jakiś wypadzik do ciepłych krajów , bo dla dzieciaków jest tańszy przelot .. ale może męża namówię.. nie wiem jak też wypadniemy finansowo
te wypadzik to tez tak w granicach rozsądku .. coś blisko, może Włochy?
u nas w wakacje chyba będzie jakiś wypadzik do ciepłych krajów , bo dla dzieciaków jest tańszy przelot .. ale może męża namówię.. nie wiem jak też wypadniemy finansowo
te wypadzik to tez tak w granicach rozsądku .. coś blisko, może Włochy?
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
A to małe streszczenie naszej wycieczki na Klify Moher nad Ocean (ale tam wieje ;-) :-) )
>> takie widoki podziwialiśmy jadąc do celu (było pieknie, zdjęcia tego nie oddają niestety)<<
>>a to już jeden z klifów zpiekną wieżyczką<<
Naprawde było przepięknie , jechaliśmy w zdłuż wybrzeża także na miejscu i po drodze mieliśmy okazje podziwiać przecudowne dziwy natury
A wiatr to tam tak wiał że nie mogliśmy Zosi w wózku wieść bo ją porywało :-) ;-)
>> takie widoki podziwialiśmy jadąc do celu (było pieknie, zdjęcia tego nie oddają niestety)<<
>>a to już jeden z klifów zpiekną wieżyczką<<
Naprawde było przepięknie , jechaliśmy w zdłuż wybrzeża także na miejscu i po drodze mieliśmy okazje podziwiać przecudowne dziwy natury
A wiatr to tam tak wiał że nie mogliśmy Zosi w wózku wieść bo ją porywało :-) ;-)
Stokrotki pieknie tam u was..!!!! Zdjecia moze nie wpelni oddaja ale oddaja naprawde wystarczajaco wiele ... Pozazdroscic naprawde!
Mnie sie zawsze marzyla podroz do Irlandii i Szkocji (te ostatnia mam obiecana bo rok temu dostalam od meza pod choinke mape Szkocji z karteczka, ze mam zaplanowac trase;-)) tyle, ze jak dotad nie bylo dobrego momentu. Zdjatka przypomnialy mi ten stary sentyment...i zrobilo sie tesknie, smetnie..
Wrzucaj czesciej zdjatka z waszego otoczenia:-)
No i bardzo ladne to wspolne zdjecie:-)
Mnie sie zawsze marzyla podroz do Irlandii i Szkocji (te ostatnia mam obiecana bo rok temu dostalam od meza pod choinke mape Szkocji z karteczka, ze mam zaplanowac trase;-)) tyle, ze jak dotad nie bylo dobrego momentu. Zdjatka przypomnialy mi ten stary sentyment...i zrobilo sie tesknie, smetnie..
Wrzucaj czesciej zdjatka z waszego otoczenia:-)
No i bardzo ladne to wspolne zdjecie:-)
reklama