reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Podróże małe i duże :)

Dziewczyny jak wam zazdroszczę - ja chętnie też bym spróbowała.. ale na to trzeba mieć "zawzięcie" Nigdy nie pływałam na łódkach - musi być bombowo!!!!!!!

reklama
Dziewczyny jak wam zazdroszczę - ja chętnie też bym spróbowała.. ale na to trzeba mieć "zawzięcie" Nigdy nie pływałam na łódkach - musi być bombowo!!!!!!!

Fusik, tak naprawde to potrzebna jest jedna osoba z papierami i doswiadczeniem w plywaniu i druga z dobrymi checiami - nic wiecej nie trzeba... Moze tez sie dasz namowic?... :-D :-D :-D

Heatherek - chyba jednak nie zdecydujemy się na takie wczesne rezerwowanie chociaż małż by chciał ale ja biorę go na zdrowy rozsądek - nie wiadomo kiedy dostanie urlop, jak będzie z jego studiami ( w tym roku kończy), z kim mielibyśmy popłynąć - myślę że najlepiej byłoby skręcić większą brygadę no i w ogóle jak synuś będzie się sprawował...nie oznacza to oczywiscie że z tego pływania w wakacje rezygnuję - będę tylko liczyć na to że uda się coś wymyśleć na gorąco - może i uda nam sie razem popływać :) może to będzie na początek jakiś dłuższy weekendzik żeby w ogóle zobaczyć jak mały będzie to znosił.
Ale za namiary bardzo dziękujemy, na pewno się przydadzą

ale ja nikogo nie znam z papierami oprócz was!!!
u nas w wakacje chyba będzie jakiś wypadzik do ciepłych krajów , bo dla dzieciaków jest tańszy przelot .. ale może męża namówię.. nie wiem jak też wypadniemy finansowo
te wypadzik to tez tak w granicach rozsądku .. coś blisko, może Włochy?

A to małe streszczenie naszej wycieczki na Klify Moher nad Ocean (ale tam wieje ;-) :-) )

>> takie widoki podziwialiśmy jadąc do celu (było pieknie, zdjęcia tego nie oddają niestety)<<

>>a to już jeden z klifów zpiekną wieżyczką<<

Naprawde było przepięknie , jechaliśmy w zdłuż wybrzeża także na miejscu i po drodze mieliśmy okazje podziwiać przecudowne dziwy natury
A wiatr to tam tak wiał że nie mogliśmy Zosi w wózku wieść bo ją porywało :-) ;-)

Stokrotki pieknie tam u was..!!!! Zdjecia moze nie wpelni oddaja ale oddaja naprawde wystarczajaco wiele ... Pozazdroscic naprawde!
Mnie sie zawsze marzyla podroz do Irlandii i Szkocji (te ostatnia mam obiecana bo rok temu dostalam od meza pod choinke mape Szkocji z karteczka, ze mam zaplanowac trase;-)) tyle, ze jak dotad nie bylo dobrego momentu. Zdjatka przypomnialy mi ten stary sentyment...i zrobilo sie tesknie, smetnie..
Wrzucaj czesciej zdjatka z waszego otoczenia:-)
No i bardzo ladne to wspolne zdjecie:-)

reklama
Do góry