reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Podróże małe i duże :)

reklama
Dziewczyny ja zapraszam serdecznie do nas ( i nie żartuje!!!!!!!!!!!!!!) . Jeśli będziecie miały ochote pozwiedzać zielona wyspę to zapraszam , zapraszam serdecznie( jeden pokój stoi pusty z przeznaczeniem dla gości :-) )

Stokrotki okolice macie przepiekna...I bedzie Zosia miala tam läk i läczek oraz plaz zeby sie wyhasac....:-D A zaproszenie naprawde kuszace...tylko szkoda ze tak dalekoooo :-(

Dobrze gadasz Sylwio z Polski to jakieś 2 i pół godzinki lotu a i bilety mozna kupić za tanioche jak trafi się na letnią promocje:-) . TAkże myślcie już o wakcjach i planujcie a ja ZAPRASZAM., ZAPRASZAM gorąco . A od oceanu to mieszkam pół godziny drogi spacerkiem :-) więc na plaże niedaleko ;-)

o nie!!!!!! Stokrotki ale kusisz!!!! :wściekła/y: a ja tu w pracy o dyrdymałach mysle, zaraz posprawdzam po ile bilety i meza zaczne molestować:-) a jaka u Was temperatura latem?

reklama
stokrotki chyba całe BB zrzuci wam się na głowe:-) :-) :-) taka propozycja:-D

Do góry