reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Podróże małe i duże :)

reklama
Koleżanki żeglarki a jak pływacie to kiedy załatwiacie łódki na lato? Bo nam tu juz mówią że jak chcemy sensowną jakąś to juz trzeba rezerwować!!! Mój mąż sie napalił ale ja sama nie wiem...

Mamoot to zapraszam do nas - u nas rzut beretem nad morze, możemy sobie zrobić wypad :) tyle że w sumie to Zatoka Gdańska, ale chyba może być?

Baśka, pewnie, że Zatoka Gdańska może być. A jak! Dzięki, fajnie, jakby się udało skorzystać....

Co do łódek, to my zwykle pożyczamy od jakiś znajomych, więc na czarterach się nie wyznaję. Ale pewnie jak się rezerwuje wcześniej, to jest większy wybór. I lepsze ceny.

Koleżanki żeglarki a jak pływacie to kiedy załatwiacie łódki na lato? Bo nam tu juz mówią że jak chcemy sensowną jakąś to juz trzeba rezerwować!!! Mój mąż sie napalił ale ja sama nie wiem...

Na tzw. "sezon" czyli wszystkie dlugie weekendy i wakacje - dobrze byloby zaczac juz sie rozgladac. I to raczej szybko :-D ...My zwykle bralismy lodki z okolic Gizycka, jesli chcesz, to mozemy odnalezc i podeslac Wam namiary na dwoch sprawdzonych czarterodawcow. Mozna z nimi duzo dogadac jesli chodzi o ceny, standard i jakies kaprysy w stylu odbioru dzien wczesniej wieczorem i takie tam. Obaj maja lodki 7-8 metrowe, w dobrym standardzie, niezle utrzymane, czesto w ogole nieplywane nowki :-D
Pozdrow MEZA - niech Ci nie odpuszcza hehe :-D :-D :-D

reklama
Baska,

Pierwszy: Edmund Grzymała
www czarter mazury pl (wstaw sobie kropki)
Bralismy od niego Tango 730, potem T780 a znajomi plywali na T760 (z dziecmi).
Piękna Góra k/Giżycka
Fotka Tanga ze strony, ale wlasnie na tej Natangii plywalismy :-D

Drugi: RUFI - Filiks, Rutkowski
www yachts com pl
Bralismy od nich Twistera800 i Jokera780 - baaardzo fajne lodeczki!
Tez Piekna Gora k/Gizycka
Fotka jednego z Jokerow, na ktorym spedzilismy ponad 10 dni :-D

NASZLO MNIE....... :-D :-D :-D .....ale my to bralismy kiedys 9 lodek naraz - to byly kolonie pod zlamanym pagajem.... Moze i tym razem sie uda, co? TO JAK - ROBIMY TO PRZEDSZKOLE NA LODKACH???? :-D :-D :-D

Do góry