reklama
Heatherek i Mama Marcinka super zdjęcia:-) nie myślałyście żeby je powiększyć i powiesić w antyramie? ja tak mam 4 zdjęcia drzew z 4 pór roku format A3 wiszą zamiast obrazów i każdy kto przyjdzie to się zachwyca;-).
Ja większość swoich zdjęć też mam robionych lustrzanką. Jak znajdę kiedyś wolną chwilę to coś zeskanuję.:-)
Ja większość swoich zdjęć też mam robionych lustrzanką. Jak znajdę kiedyś wolną chwilę to coś zeskanuję.:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
sliczny widok...kiedys tez wybiore sie do Krakowa bo jeszcze nie bylam a barzdo m isie podoba...
Irmaa, myslalam, tyle ze mieszkanko w ktorym teraz mieszkamy ma w calosci 36 metrow i szczerze mowiac malo w nim miejsca... Ale za to w nowiutkim, juz niedlugo, bedzie duzo scian na nasza radosna tworczosc Na poczatek duuuze portreciki Mateusza u nas w sypialni
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Irmaa ten pomysł ze zdjęciami super, muszę pomyśleć, co by tu pozmieniać, żebym mogła coś powiesić.:-)
A Kraków to naprawdę trzeba KONIECZNIE zobaczyć. Chociaż chciałabym, żeby na ten temat wypowiedziały się dziewczyny, które tam mieszkają. Bo rozmawiałam kiedyś z ludźmi pochodzącymi z Krakowa i oni twierdzą, że mieszkańcy inaczej odbierają to miasto - patrzą przede wszystkim na to, jak się mieszka, a nie jak wygląda i jaką ma historię... A mieszka się podobno nieciekawie, bo jest dużo przemocy, głównie na tle rywalizacji kibiców klubów piłkarskich...
A Kraków to naprawdę trzeba KONIECZNIE zobaczyć. Chociaż chciałabym, żeby na ten temat wypowiedziały się dziewczyny, które tam mieszkają. Bo rozmawiałam kiedyś z ludźmi pochodzącymi z Krakowa i oni twierdzą, że mieszkańcy inaczej odbierają to miasto - patrzą przede wszystkim na to, jak się mieszka, a nie jak wygląda i jaką ma historię... A mieszka się podobno nieciekawie, bo jest dużo przemocy, głównie na tle rywalizacji kibiców klubów piłkarskich...
U mnie wiszą zdjęcia na ścianie...w ubikacji
1. Wenecja
2. Bornholm
3. Wenecja
4. i jeszcze raz Bornholm
Jak kto lubi dłużej w kibelku posiedzieć to mu się nie nudzi;-), a tak na prawdę, to zasłaniają zawory, które wypadły nam w "reprezentacyjnym" miejscu nad umywalką.
1. Wenecja
2. Bornholm
3. Wenecja
4. i jeszcze raz Bornholm
Jak kto lubi dłużej w kibelku posiedzieć to mu się nie nudzi;-), a tak na prawdę, to zasłaniają zawory, które wypadły nam w "reprezentacyjnym" miejscu nad umywalką.
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Mamoot świetny pomysł z tymi zdjęciami w toalecie, no i same zdjęcia takie fajne, klimatyczne. U mnie na ścianach też zdjęcia, tylko nie pejzarze a nasze rodzinne. Fajnie tak po latach powspominać jak bylismy piękni i młodzi:-)
reklama
mama Marcinka - sliczne zdjecia..nakbardziej podoba mi sie zimowy krajobraz..
Mamoot my tez bedziemy miec zdjecie z lazience.- rama juz jest tylko zdjecie trzeba wybrac...tyle ze nad kibelkiem....
a na razie mamy w przedpokoju...M.Monroe i Presleya
musze porobic zdjecia makro owocow i powiesze w kuchni...
a do salonu jeszcze nie wiem co
a w sypialni bedzie wisiec mapa swiata - tylko znajelzc nie moge jakies fajnej....
Mamoot my tez bedziemy miec zdjecie z lazience.- rama juz jest tylko zdjecie trzeba wybrac...tyle ze nad kibelkiem....
a na razie mamy w przedpokoju...M.Monroe i Presleya
musze porobic zdjecia makro owocow i powiesze w kuchni...
a do salonu jeszcze nie wiem co
a w sypialni bedzie wisiec mapa swiata - tylko znajelzc nie moge jakies fajnej....