reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Podróże małe i duże :)

reklama
Ania76: skoro dusza fotograficzna jestes, to powklejaj jakies swoje foteczki, pliiiizzzzz - pasjami uwielbiam ogladac zdjecia! A ten Twoj rower i drzwi, to zdecydowanie moj klimat :tak:

Zreszta, to prosba do wszystkich :-D

Mamoot, te Wasze tez piekne! i fajnie, ze czarno-biale - ludzie zapomnieli o cz-b fotografii, a moim zdaniem ma zdecydowanie fajniejszy klimat (jeden film na naszym slubie byl robiony na cz-b kliszy... zupeeeelnie inna bajka)

właśnie więcej zdjęć prosimy!!!!
podróże to moja pasja, z przyjemnością czytam o waszych.
2 razy wakacje spędzałam w tirze z mężem (zmieniał pracę i nie miał urlopu), wtedy udało mi się zobaczyć Holandię (która zawsze wydawała mi się nieciekawa, a gdy ją zobaczyłam to zakochałam się w tym kraju) i Rumunię gdzie czułam się jakbym podróżowała w czasie (wstecz oczywiście):-)

Dzięki dziewczyny, powiem Marcinowi, że się Wam zdjęcia podobają. On strasznie lubi czarno-białą fotografię. Dodam, że te zdjęcia były robione klasyczną lustrzanką, a odbitki robił sam w formacie ok. 15x25 cm. W takim rozmiarze super się ogląda zdjęcia.
Od kiedy mamy cyfrówkę, to mniej jest takich zdjęć, a Marcin za tym tęskni i smutno mu, że "porzucił" lustrzankę. Ale cyfrówką też czarno-białe zdjęcia czasem robi.
Magia czarno-białej fotografii polega chyba na tym, że uwidaczniają się wtedy faktury wszystkich przedmiotów, a kolory nie rozpraszają uwagi. No i silne kontrasty.
Choć uważam, że kolory są potrzebne, np. wschody i zachody słońca, kolory jesieni. itd.
A z tą "modelką" to Marcin mawia, jak ogląda swoje zdjęcia: "no nie wiesz skąd ciągle ta sama baba na zdjęciach, ciągle mu się wciska w obiektyw.;-)A od niedawne też taki mały dzieciaczek.:-D

Potem powklejam jeszcze inne czarno-białe zdjęcia, ale nie chcę Was za bardzo zarzucać zdjęciami.
Wy też wklejajcie - uwielbiam wszelką fotografię.

heatherek i irmaa- a Wy babki tez do roboty!!!!! Wklejac nam tu sie...:-)

ja nic nie wkleje dzis ani jutro ani w tym roku bo wszystko mam na kompie w berlinie...

Pati, ze mna jak z dzieckiem - chcesz fotek, masz fotki :-D Skoro watek podrozowy, wiec zalaczam zdjatka z Krakowa i jeden mglisty pejzaz z Wisly... na dobry poczatek...
...tyle ze wiekszosc podrozowych zdjec to mam w klasycznej formie, robione na lustrzance - musialabym poskanowac albo co... No nic, czegos poszukam :-D

Mamoot a chodzisz na festiwal filmow latynoameykanskich, bo ja co roku, tylko w tym opuscilam bo mi brzunio nie pozwalal...
wlasnie marze tak o Granadzie..ahhh super mieliscie z ta podroza i foty extra takie z dusza...- moj maz tez fotografuje i tez lubi czarno-biale:)
On ma lustrzanke a ja cyfrowke:)

heatherek- sliczne zdjecia, takie romantyczne z zachdu i Twoje na lace(??- laka to??))

powklejam jak bed miec chwilke zeby zmniejszyc...

reklama
Do góry