reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Podróże małe i duże :)

Naprawdę śliczne te Wasze zdjęcia...aż mi się zamarzyła jakaś daleka podróż... Naprawdę świetne te foty czarno-białe, a moim zdaniem najlepsze to Mamoot z wachlarzem - super:tak: Ale i kolorowe pejzaże bardzo mi się podobają, bo one z kolei oddają piękno przyrody - te kolory trzeba widzieć i podziwiać:-)
Dorzucam kilka swoich

reklama
Heatherek, bardzo mi się podoba Twój mglisty las.:tak:

Aniu to wklej jakieś zdjęcia. Ja w tym roku nie byłam na festiwalu latyno z tego samego powodu co Ty.
Jak dla mnie Granada to najpiękniejsze miejsce (tzn. obiekt architektoniczny), który w życiu widziałam. A zjeździłam pół Europy, Turcję i Jordanię. Ale dużo jeszcze przede mną - mam nadzieję.:-)

Mamo Marcinka, a co to za budowla. Fotki świetne! Widzę zimowego skrzata w zimowym lesie.

Mama Marcinka sliczne fotki. Tcza super!!!!! i to zimowe
Widzę że jest więcej osób które lubią lustrzanki :-). Ja nie mogę się przestawić na cyfrówkę, jak dla mnie to ona po prostu nie ma duszy, no i zdjęcia już nie takie same :baffled:

Sumka, nikt kto pstrykal choc troche na lustrzance nie potraktuje cyfrowki jak prawdziwego aparatu. Ja na cyfrze strzelam bez opamietania fotki Malego, bo chyba bym cala pensje na klisze wydawala :baffled: Zreszta, to fajna zabawa :-D ...ale takie prawdziwe portreciki, czy zdjecia na wyjazdach... tylko zwyklym :-D

Dziewczyny, a które z Was kochają Pragę? Ja po prostu muszę tam być przynajmniej raz w roku i godzinami włóczyć się po mieście...Szkoda tylko, że tam jest zawsze tyle ludzi. Stare miasta mają jednak swój niepowtarzalny klimat... Z polskich miast natomiast najbardziej kocham Kraków...

A wiesz, ze ciagnie mnie do Pragi? Pamietam ja jak przez mgle z dziecinstwa i wczesnej mlodosci... a teraz mi jakos ciagle do niej nie po drodze... Moze z Mateuszem nadrobimy?... :tak:

reklama
Do góry