reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

podpis (chlopiec / dziewczynka)

we wrześniu ;-)
Chociaż wczoraj teść mi poiwedział że chce nadać dziecku byle jakie i imię i robię mu tym krzywde:-(

reklama
Super że już nie długo będziesz mogła przytulic Marysię, a nie tylko głaskać brzuszek (co też jest fajne).:-)

we wrześniu ;-)
Chociaż wczoraj teść mi poiwedział że chce nadać dziecku byle jakie i imię i robię mu tym krzywde:-(
Cooooooooooooo? a co mu do tego za przeproszeniem,to twoj dzidzius mi tez znajomi mowia mmmmmmmm Marysia to takie no wiesz ale ja sie nie przejmuje niech kazdy mowi to co chce to nasze malenstwa i juz,jak sie czujesz Magnolia pewnie brzuszek juz pokazny?;-)

Ja tez juz bym chciala wiedziec czy dziewczynka czy chlopczyk:confused: moje malenstwo sie niestety zakrylo nozkami i ani na twarzyczke nie moglam popatrzec:no:Ale teraz w piatek nastepny termin moze teraz sie uda:tak:bo narazie to bejbus a imie by sie przydalo:-D

A u nas będzie chłopak. Cieszymy się, bo Asia chciała mieć właśnie braciszka, jak jej dwie cioteczne siostry. Na imię damy mu Olek. Olek dołączy do nas w maju. Szkoda tylko że ubranka po Asi się zmarnują w większości. Choć kto wie, może to jeszcze nie koniec dzieci w naszej rodzinie ;-)

my tez jeszcze nie wiem czy chłopak czy dziewczyna będzie :( nie wiem jak mowic do mojego brzucha ;)) chciałabym już wiedziec… wolalabym chłopaka:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry