reklama
marlena nad
:)
Thesun84 gratuluje coruni,a czy tez kupilas rzeczy dla ksiezniczki czy takie neutralne?:-)
Oleńka28
Lipcowa Mama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Chyba jeszcze nie było: Search Results for " glittermakers.com " - spory wybór i nie wszystkie wściekle błyszczące
Mam prośbę do wszystkich kobiet….; -). Pomożcie mi w pisaniu pracy licencjackiej.
Jestem studentka 3 roku zdrowia publicznego i mam do przeprowadzenia ankietę sprawdzająca świadomość kobiet na temat odpowiedniego przygotowania organizmu do prawidłowego rozwoju płodu.
Badam dwie grupy kobiet. Kobiety będące w ciąży z pierwszym dzieckiem i kobiety w grugiej i kolejnej ciąży.
Bardzo proszę o pomoc.
Odezwij sie na mój adres e-meilowy natkawalczak@wp.pl i przesle ankietę do wypełnienia-potrzebna mi każda ilość ankiet… a wręcz jak najwięcej się da dlatego jak możesz to prześlij tą ankietę do swoich koleżanek. Na wypełnione ankiety czekam do 25 maja gdyz po tym terminie na podstawie tych ankiet pisze dalej prace licencjacka.
Bardzo mi pomożecie, gdy wypełnicie tą ankietę.
Pozdrawiam i czekam na informacje zwrotną.
Jestem studentka 3 roku zdrowia publicznego i mam do przeprowadzenia ankietę sprawdzająca świadomość kobiet na temat odpowiedniego przygotowania organizmu do prawidłowego rozwoju płodu.
Badam dwie grupy kobiet. Kobiety będące w ciąży z pierwszym dzieckiem i kobiety w grugiej i kolejnej ciąży.
Bardzo proszę o pomoc.
Odezwij sie na mój adres e-meilowy natkawalczak@wp.pl i przesle ankietę do wypełnienia-potrzebna mi każda ilość ankiet… a wręcz jak najwięcej się da dlatego jak możesz to prześlij tą ankietę do swoich koleżanek. Na wypełnione ankiety czekam do 25 maja gdyz po tym terminie na podstawie tych ankiet pisze dalej prace licencjacka.
Bardzo mi pomożecie, gdy wypełnicie tą ankietę.
Pozdrawiam i czekam na informacje zwrotną.
Magnolia80
Aktywna w BB
u mnie to będzie chlopiec
marlena nad
Magnolia gratuluje ksiecia:-)
Magnolia80
Aktywna w BB
Dzięki,
a ja Tobie córeczki - słodziak z niej będzie ))
reklama
marlena nad
Magnolia kiedy Maksymilian sie urodzi?;-)Dzięki,