reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

podpis (chlopiec / dziewczynka)

witam!
Lekarz w 15 tygodniu ciąży dawał mi 90% szans że będę miała córeczkę obecnie jestem w 36 tygodniu ciąży i szanse wzrosły do 100% Razem z mężem nie możemy się już doczekać naszej małej księżniczki ! :)
Pozdrowionka :)

reklama
Hej Wszystkim!
U nas już 3 razy (3 kolejne USG)lekarz twierdzi,że będziemy mieli chłopca.Z początkiem grudnia na świat przyjdzie nasz wyczekiwany Kubuś.

A ja nie wiem co będziemy mieć!
obiecałam, że wytrzymam do porodu ,a zresztą boję się pomyłki lekarza,Mimo to powiem szczerze , że im bliżej końca tym bardziej zżera mnie ciekawość. Zostały jeszcze 2 miesiące, na ostatniej wizycie lekarz chciał już powiedzieć .......
Dowiem się za 2 miesiące !!!
Pozdrawiam Wszystkie mamy, trzymam kciuki :happy2::happy2::happy2:

USG wykazalo ze bedzie dziewczynka wiec mam cala szafe rozowych ubranek.Beda jaja jak lekarz sie czegos nie dopatrzyl.Bede miec landrynkowo rozowego chlopczyka:-D

hej dziewczyny, wiecie moze w ktorym tygodniu juz widac czy to chlopiec czy dziewczynka?? bo ja bede miala pierwsze usg w 14/15 tygodniu i jestem ciekawa czy juz bedzie wiadomo

Czesc Magdzik!wydaje mi sie,ze okolo 18 tygodnia,ale moja kolezanka byla w 16 tc i jej lekarz powiedzial,ze chlopiec podobno chlopca lepiej rozpoznac,ale kto wie zalezy od doktorka i chyba od jakosci usc,pozdrawiam i powodzonka na wizytce,pa,pa:-)

Witam was:) U mnie lekarz na poczatku stwierdzil ,ze na 90 proc dziewczynka,niedawno okazalo sie ,ze jednak chlopczyk i ponoc ten lekarz akurat sie nie myli...wiec czekam na mojego chlopca:-)

reklama
Witam Lillaaa no to masz super niespodzianke,teraz to i ja zaczelam sie zastanawiac mi doktorka powiedziala,ze dziewczynka dwa razy i inny lekarz potwierdzil to,mam nadzieje,ze tak juz zostanie bo kupilam wszystko dla dziewczynki i juz tak sie nastawilam,na,na zobaczymy gratuluje Ci syneczka,Madzik daj znac jak Ci juz lekarz cos powie:-)

Do góry