reklama
Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
Hej. u mnie była śmieszna sytuacja ,bo na 1 USG powiedziano nam , że będzie chłopczyk.. więc tak sie nastawiliśmy na Maciusia. Na drugim powiedziano, że dziewczynka.. ale decyzja zapadła na 3 USG i czekamy na Łucję .
witam wszystkie mamuski jestem w 36 tygodniu własnie sie dowiedziałam ze bede miała synka ( 4 usg ) choc przez cały czas twierdzono że bedzie dziewczynka więc moja rada dla wszystkich nie kupujcie za dużo różu a jak już kupujecie to zostawcie na wszelki wypadek paragony pozdrawiam gorąco
Cześć dziewczyny!
Dziękuje Wam za wypełnienie ankiety na temat „Sposobu odżywiania kobiet w ciąży”. Jestem Wam bardzo wdzięczna za to. Jeśli któraś z Was nie wypełniała jej jeszcze i ma ochotę to uczynić podaje link:
Sposób żywienia kobiet w ciąży - www.ankietka.pl
Z góry dziękuje Wam i good luck w czasie porodu- będzie dobrze, trzymam kciuki!!! Pozdr.
Ania
Dziękuje Wam za wypełnienie ankiety na temat „Sposobu odżywiania kobiet w ciąży”. Jestem Wam bardzo wdzięczna za to. Jeśli któraś z Was nie wypełniała jej jeszcze i ma ochotę to uczynić podaje link:
Sposób żywienia kobiet w ciąży - www.ankietka.pl
Z góry dziękuje Wam i good luck w czasie porodu- będzie dobrze, trzymam kciuki!!! Pozdr.
Ania
reklama