reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

podpis (chlopiec / dziewczynka)

Witam :)

Jestem nowa na tym forum :) jestem już na końcu :) termin mam na 29 kwietnia a z usg na 6 maja :) teraz czekam na moje maleństwo :)

Dowiedziałam się dopiero w 38 tygodniu że będe miała dziewczynke :) ciesze się bardzo i czekam na nią :) ukrywała sięod samego początku :)

Pozdrawiam :)

reklama
Witajcie ! Jestem w 37 tygodniu ciazy. Bedziemy mieli chlopca. Dowiedzielismy sie dopiero tydzien temu tak sie fajnie ukrywal i byly rozne opinie wedlug roznych lekarzy :-) Ostatecznie pokazano nam siusiaczka bylo widac doskonale :-) Teraz czemy z niecierpliwoscia na Naszego Kacperka. Juz wszystko wlasciwie przygotowane teraz tylko zostalo czekanie. Pozdrawiam wszystkie Mamuski :)

Witajcie ! Jestem w 37 tygodniu ciazy. Bedziemy mieli chlopca. Dowiedzielismy sie dopiero tydzien temu tak sie fajnie ukrywal i byly rozne opinie wedlug roznych lekarzy :-) Ostatecznie pokazano nam siusiaczka bylo widac doskonale :-) Teraz czemy z niecierpliwoscia na Naszego Kacperka. Juz wszystko wlasciwie przygotowane teraz tylko zostalo czekanie. Pozdrawiam wszystkie Mamuski :)
no to Kochana życzę powodzenia:) rodzisz naturalnie?

A ja jestem w 31 tc i od 4 miesiąca ciąży wiem że ma być Chłopiec :D Tak bardzo się cieszę bo nie będę ukrywać, chodziłam z chłopakiem 4 lata no i... wpadka :D Jak to bywa ślub, wesele itd (czego nie żałuje bo kocham go nad życie) ale jak już wpadliśmy i rodzice musieli nam wyprawić wesele to stwierdziłam że najlepiej byłoby gdybym miała synka bo mój tata miał 2 córki więc niech chociaż wnuka chłopaka będzie miał :-) No i się sprawdziło ;-) Żeby tylko zdrowy był to będzie całkiem super :-) a na Imię prawdopodobnie będzie miał WOJTUŚ :D

reklama
WITAM DZIEWCZYNKI!!!;-))ja mam pierwszego,cudownego,najkochańszego synka mikołajka,będzie miał 6lat 02 września;-)a 11 sierpnia ma mu się urodzić siostrzyczka-nie ukrywam że planowana;-)(jeśli można zaplanować)ale starałam się,he he...teraz to już mało ważne bo raczej pewne że będzie zdrowa córeczka;-)cieszymy się strasznie i brat też!!!chyba z 6 razy na usg widzieli pipulkę w tym 3razy na prenatalnym,i z ostatniego mam ją uwiecznioną jako dowód!!!;-)pod moimi suwaczkami wkleiłam zdjątko!!!chyba nie ma wątpliwości...;-))POZDRAWIAM I GRATULUJĘ WAM WASZYCH CUDWNYCH SYNKÓW-PRZEWAGA WIDZĘ;-)I CÓRECZEK!!!

Do góry