reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

po wizycie u gina

Wizytę mamy juz za sobą i jest OK - wszytsko zagojone, macica na swoim miejscu tylko mięśnie mam zwiotczałe - na razie

Jeśli chodzi o ten drugi pierwszy raz mamy juz za soba ale nie było super - jakby jeszcze blizna po szyciu przeszkadzała - odczekaliśmy tydzień - i mam nadzieję że juz będzie OK - to juz dziś....:happy::happy:

reklama
Mamuska- to mnie chyba hormony oszalaly bo ja ochote to mam od 5 dnia po porodzie( mimo ze wszystko mnie jeszcze wtedy bolalo i ledwo chodzilam)....i jakos trzyma mnie nadal :cool2:
Agus i jak bylo??

Wieczorem dzieci spały, poszłam sie wykąpać , golenie i te sprawy :-p

Piękna piżamka i do łózia ...
w czasie jak mąż robił sie "na bóstwo" ja usnęłam :baffled:

Twierdzi że mnie budził na wszytskie sposoby ale ja nawet o tym nie wiem - spałam ja zabita - :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

a mi jeszcze sexik nie w głowie....chociaz mąż już się gorączkuje...ale nie napiera...mam nadzieje ze po wizycie u gina (jesli bedzie wszystko oki) sprobujemy naszego "pierwszego razu:-D

Hej dziewczyny
byłam dzisiaj u gina i zdecdowałam się na zastrzyk antykoncepcyjny Depo-Provera wstrzykuje się go raz na 3 miesiące - miałam wziąść pigułki ale wychodzi o wiele drożej no i trzeba być systematycznym mozna się jedynie o 2 godziny pomylic a u mnie to raczej z systematycznością nie zbyt ;-). ten zastrzyk też jest dla kobiet karmiących.
poza tym w dolnych partiach u mnie wsjow porządeczku więc mam zielone swiatło na przytulanko :-D

Płaciłam 47 zł - to raz na trzy miesiące nie wychodzi tak drogo jak pigułu 37 zł na miesiąc

Nigdy nie kozystalam z pigulek, ale wiedzialam ze sa drogie , jesli zastrzyk na 3 miesiace kosztuje 47 to faktycznie, oplacalny interes ;-)

reklama
Do góry