reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

po wizycie u gina

reklama
I ja z przyjemnością pisze sięna termin porodu 25.10 razem z Wami, ale by była heca, niczym trzech muszkieterów:-D

ja właśnie wróciłam od gina. Październikówką to ja już na 99% nie będę. Termin wychodzi teraz już drugi raz koło 7 listopada. Szyjka tylko trochę skrócona, ale zamknięta szczelnie. Umówiłam się na 29 na sprawdzenie "co w trawie piszczy". Tymczasem wszystko jest w porządku. Niunia waży 3050 g (+- 15 %), ułożenie główkowe. Serduszko równo bije. Wody płodowe ok. Muszę tylko czekać. Te kłucia o któych wspominałam to efekt nacisku główki na spojenie łonowe.
Ech jednak widzę, że to ja będę ostatnia, najważniejsze żeby tylko wszystko dobrze się skończyło.
Pozdrawiam wszystkie dwupaki i życzę więcej cierpliwości niż ja mam.:-D

Blubery Kochana - jeszcze raz napisze....Ty nie bierz do siebie tak bardzo tych lekarskich porad....dzidzius wyskoczy kiedy mu sie zachce......i kto wie moze niespodzianeczkę mamie zrobi co do terminu:-) .
.....zobaczysz ze wszystko bedzie oki....a zreszta nawet gdyby sie urodzil w listopadzie........przeciez to juz tak niedlugo.....a myśle ze pomimo tego nikt z naszego dzialu Październiczowek Cię nie wygoni- PRAWDA DZIEWCZĘTA:tak: :tak: :tak: :tak:

reklama

Dzieki wielkie dobra Kobieto.....chyba Twoj dzidziuś to istny Aniolek bo dosc czesto jestes na BB ...ale bardzo sie z tego ciesze:-)

Oj kochana moj dzidzius to 100% aniolek ;-) ... pomarudzil przez dwa dni (szczepionka zaczela dzialac) ... a tak spi calymi dniami i nocami ... tyle co sie na jedzonko budzi :happy:

Do góry