reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

po wizycie u gina

Justysiu- trzymam kciuki za dobra opieke i szczesliwe rozwiazanie. Zobaczysz wszystko bedzie dobrze:tak:
Asiu- moze na Franusia potrzeba taktyki typu "a siedz sobie jak dlugo chcesz" a on na przkor bedzie wtedy sie pchal ;-)

reklama
Paulinko to masz taki sam termin z miesiączki jak ja ciekawe jak to bedzie z naszymi dziewczynkami, oby się nie chciały za długo stroić

JUSTYNKO,mam nadzieję,że z Twoją kruszynką wszystko dobrze.a moze jak się uda,to już do domku wrócicie we dwie:] jak tylko się pojawisz to szybciutko napisz.a nam pozostaje tylko trzymać kciuki i czekać na dobre wiadomości.

aninaaa wlasnie wpadlam na troche do domku ze szpitala i cala sytuacje opisalam na "pogaduchach"... trzymajcie kciuki!!! jak cos sie wydarzy to mezulek napisze....

A my dzisiaj byliśmy na wizycie........zgadnijcie co usłyszałam????
A PANI JESZCZE NIE URODZIŁA?................jejciu jakie to budujące....myślalam ze Panią Doktor torebka potraktuje....w dodatku tak mnie zbadala ze teraz plamię...a bolałooooo:sick:
Pomijając reszta z baby wsio ok.....serdunko ja dzwon....tetno ok.....tylko ja globulsy dostalam bo coś nam sie wdalo tam na dole....
Pozdrowionka dla Mamuś

Kurnia, to widze ze ta pani doktor to jak moja jedna polozna, sama bym chciala takiej zakosic nawet z buta w 4 litery :tak: . Nie martw sie Czarodziejka, jeszcze trafi ona na taka co jej ostro odpowie, czego jej zycze :laugh2: . Mam nadzieje ze tam na "dole" wszystko sie wyleczy szybciutko ;-)

reklama
Do góry