reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

po wizycie u gina

reklama
Idę dziś na wizytę (mam nadzieję, że ostatnią):confused::confused::confused: i usłysze zbawienne słowa: "Oooo mamy duże rozwarcie - prosze przyjechać do szpitala" - marzenia sciętej głowy;-);-);-)
A tak poważnie, wczoraj wieczorem tak mnie chwyciło w pachwinie jakby skurcz??? Nie mogłam się ruszyć, dopiero po 10 minutach puściło - miałyście coś takiego??? Zastanawiam sie co to???Aaa i jeszcze brzuch mi wtedy skamieniał, młody przestał wierzgać i musiałam go potem podsłuchać na moim urządzeniu szpiegującym czyli detektorem tetna.
Powiedzcie co to mogło być???

Rudykotku nie martw się ja byłam wczoraj na ostatniej wizycie i dowiedziałam się że teraz to już każdy rodzaj bólu może być - i nie mamy sie nim przejmować chyba że jest regularny

A dowiedziałam się tylko że szyjka skrócona a rozwarcia nie ma... buuu...

No, a ja slysze, ze wszystko do porodu nie gotowe, to nawet nadzieji nie mam...
Paulinko mi lekarzpowiedzial, ze ani czop nie musi odejsc, ani wody... moze Cie zaskoczy, w koncu to juz tylko kilka dni...:-)

Wiecie, najlepiej nie sluchac tych naszych lekarzy i poloznych w takich momentach...co to da ze powiedza ze jest rozwarcie, jak to moze potrwac tak 2-3 tygodnie i na odwrot jak nie ma ropzwarcia i nagle w pol dnia sie rozkreci i zostaniemy mamusiami :tak:
Asiu- bez stresiku na wizycie, wsio bedzie dobrze...wkoncu jedziemy na tym samym wozku :-D

Ja tam też uwazam ze na slowa lekarzy trzeba brac zawsze "poprawkę"...oni sporo wiedza ale rownie czesto sie mylą.....:-D A bobas i tak wyjdzie kiedy zechce!!!!

Jestem po wizycie i pan doktor po badanku stwierdził, że główka wstawiła się do kanału rodnego ale rozwarcia nie ma. Mam przyjechać we wtorek na KTG ale zabrac tez torbę bo może to będzie już:szok::szok::szok:. Zobaczymy:-D:-D:-DA i powiedział mi, że po terminie czekają do 5 dni i wywołują, więc maksymalnie pokulam się do 30 .10:-D:-D:-D
Pozdrówka - asia i franuś

reklama
Do góry