reklama
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
No to mi tylko pozostaje sie psychicznie nastawic do tego co piszecie
"Amelka- ciocie z forum kaza Tobie wychodzic z mamy brzuszka w ten weekend :-) "
"Amelka- ciocie z forum kaza Tobie wychodzic z mamy brzuszka w ten weekend :-) "
rudykot2
Mama Franka Baranka
Idę dziś na wizytę (mam nadzieję, że ostatnią) i usłysze zbawienne słowa: "Oooo mamy duże rozwarcie - prosze przyjechać do szpitala" - marzenia sciętej głowy;-);-);-)
A tak poważnie, wczoraj wieczorem tak mnie chwyciło w pachwinie jakby skurcz??? Nie mogłam się ruszyć, dopiero po 10 minutach puściło - miałyście coś takiego??? Zastanawiam sie co to???Aaa i jeszcze brzuch mi wtedy skamieniał, młody przestał wierzgać i musiałam go potem podsłuchać na moim urządzeniu szpiegującym czyli detektorem tetna.
Powiedzcie co to mogło być???
A tak poważnie, wczoraj wieczorem tak mnie chwyciło w pachwinie jakby skurcz??? Nie mogłam się ruszyć, dopiero po 10 minutach puściło - miałyście coś takiego??? Zastanawiam sie co to???Aaa i jeszcze brzuch mi wtedy skamieniał, młody przestał wierzgać i musiałam go potem podsłuchać na moim urządzeniu szpiegującym czyli detektorem tetna.
Powiedzcie co to mogło być???
Agnieszka18
Rudykotku nie martw się ja byłam wczoraj na ostatniej wizycie i dowiedziałam się że teraz to już każdy rodzaj bólu może być - i nie mamy sie nim przejmować chyba że jest regularny
A dowiedziałam się tylko że szyjka skrócona a rozwarcia nie ma... buuu...
rudykot2
Mama Franka Baranka
Aguś to słyszałam 2 tygodnie temu, szyjka maksymalnie skrócona, a rozwarcia nie ma, ciekawe co dziś usłyszę
PaulinaAnna
Wiecie, najlepiej nie sluchac tych naszych lekarzy i poloznych w takich momentach...co to da ze powiedza ze jest rozwarcie, jak to moze potrwac tak 2-3 tygodnie i na odwrot jak nie ma ropzwarcia i nagle w pol dnia sie rozkreci i zostaniemy mamusiami
Asiu- bez stresiku na wizycie, wsio bedzie dobrze...wkoncu jedziemy na tym samym wozku
Asiu- bez stresiku na wizycie, wsio bedzie dobrze...wkoncu jedziemy na tym samym wozku
Czarodziejka
Fanka BB :)
Ja tam też uwazam ze na slowa lekarzy trzeba brac zawsze "poprawkę"...oni sporo wiedza ale rownie czesto sie mylą..... A bobas i tak wyjdzie kiedy zechce!!!!
rudykot2
Mama Franka Baranka
Jestem po wizycie i pan doktor po badanku stwierdził, że główka wstawiła się do kanału rodnego ale rozwarcia nie ma. Mam przyjechać we wtorek na KTG ale zabrac tez torbę bo może to będzie już. ZobaczymyA i powiedział mi, że po terminie czekają do 5 dni i wywołują, więc maksymalnie pokulam się do 30 .10
Pozdrówka - asia i franuś
Pozdrówka - asia i franuś
reklama
PaulinaAnna
No prosze Asiu, czyli wsio zaczyna nabierac innego spojrzenia....zobaczysz, zanim sie obejrzysz Franus bedzie w Twych ramionach
Podziel się: