reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina.

reklama
Misia a może jednak olek rycynowy?

Przyznam się, że wypiłam wczoraj 2 łyżki. Nic specjalnego się nie działo tylko na wiczór dodatkowo się załatwiłam. A dziś to już niewiem czy po oleju czy organizm się oczyszcza, bo od rana byłam 2 razy. Hmmm

ja czekam na razie z tym olejem, gdzies wyczytałam, że bejbi też może zareagować na ten olejek i ... zrobić kupkę... zażyje we wtorek, kiedy i tak w środę będę miała wywoływanie...

Widać na każdego działa coś innego- aby wywołać poród. U mnie chyba podziałało przytulanko. Dwa dni przed było przytulanko i od tamtej pory miałam cały czas jakieś bolesne skurcze. Na poczatku 37 tyg. też zaaplikowąłam sobie przytulanko i aż leki przeciwskurczowe brałam, bo bałam się że urodzę. Innych metod nie próbowałam, więc trudno mi się wypowiadać. Ale widać sposobów jest wiele ;D.

A u mnie ciągle cicho. Jakieś dwa, trzy skurczyki na dzień, troszkę kłucia w szyjce, nawet krzyże mnie mniej bolą niż wcześniej... Jutro rano usgi zobaczymy, czy maluch sie obrócił. Jeżeli nie, to w przyszłym tygodniu cesarka...

To ja chyba tez zaczne zbierac zapałki,skoro u Misi poskutkowało ;D ;D ;D
Tak bym chciała urodzic do poniedziałku
przeraża mnie to wywoływanie.....
Próbuje juz wszystkiego:olejek,herbatrka,przytulanko i nic sie nie dzieje :-[

reklama
Pewnie moze ;-)
Ja zlecialam biegiem z szostego pietra, zeskakujac za kazdym polpietrem ostatnie dwa schodki :-)
Potem klulo, ale przestalo ;-(
Zaraz ide do gina, to sie jeszcze raz przelece ;-) Nie chce mi sie wybirac tylko na bieganie, wiec wykorzystuje kazde wyjscie z domu :-)

Do góry