reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina.

karola7 pisze:
misia_q pisze:
Karola a jak wyglądał u ciebie??? hihi :D
...to sie okazało, ze to taka galaretka, przezroczysta.  A potem mnei jeszcze przeczyściło.  W poludnie przespałam się 2 godzinki a teraz mnie bola plecki (tak skurczowo) i brzunio jak na @. 

kurcze u mnie tak samo Karola... a czy w tej galaretce były jakies pasma krwi czy coś? Bo u mnie przezroczysto i glutowato...
cholipa w dodatku jestem sama w domu bo mój ma granie dzisiaj i sie denerwuje, żeby sie kurcze coś nie zadziało za szybko....

reklama
Antares na was jesze nie pora jeszcze kilka dni ;D

U mnie nie było żadnej galaretki czy czopa - od razu wylały mi się wody i po paru minutach trochę krwi ale malutko i dalej wody jak z kraniku ;D

Rybka.... ja juz i tak mam załamkę.Wszytsko mnie boli ...i ciągle nic.No i na głowe mi padło.Każdy powód dobry do płaczu.Boshe....

No ja gdzieś wyczytałam, że jak czop wypadnie to moze to być za parę godzin do 2 tygodni....

Trzymam kciuki Antares!

kurna
a025.gif
jutro mam termin !!!

niech się coś ruszy! zajoba dostanę
d040.gif

hello!
ja dzisiaj bylam na wizycie i nic... cisza! ::)
przez chwile mialam nadzieje bo mnie nastraszyli ze moze bede musiala zostac ale po usg i ktg rewelacja i puscili do domu.
moja mala co sie okazalo jest drobniutka, wg usg ma tydzien do tylu. ale nie martwie sie tym bo to nie powod , poprostu taka drobniutka jest! :D

a co do oznak porodu to nic a nic , chyba ponosze jeszcze brzuch tak przynajmniej do wiosny! KIRA DOLACZAM SIE!!!!

Ewako, kupowalam glownie niebieskie, ale cos rozowego tez sie znajdzie. :)

Gosiaf, ja mam dzis USG i KTG i tez cichutka nadzieje, ze cos tam ruszylo do przodu. Moja dzidzia tez jest ponoc drobniutka, ale dopiero dzis gin ja zmierzy i okresli jej/jego wage.

A brzuch mi twardnieje teraz bardzo czesto, az jest to wkurzajace, bo czuje przy tym jakby mrowienie i nie moge sie schylic.

no i co? i nic... dalej 2 w 1 :(
idę dzisiaj na wizytę... jeśli się okaże że jestem dalej pozamykana to robię wszystko naraz... olej rycynowy, herbatka z liści malin, seks seks seks i co tam mi jeszcze ginka podpowie ;)

reklama
Ale mnie moja dzidzia nastraszyla ;-(
Wczoraj strasznie niemrawo sie ruszala. Mialam problemy z naliczeniem tych dwoch serii ruchow po 10.... Ale wiedzialam, ze jest ok., bo cos tam delikatnie czulam. Doszlam do wniosku, ze po prostu ma slabszy dzien, albo zbiera sily na porod.
Ale w nocy juz totalna cisza, a zawsze szalala maksymalnie. Rano wstalam i nic. Wzielam prysznic (zawsze ja to budzilo) i tez nic.
Cos zezarlam -dalej cisza.
Stukalam do niej, smyralam po pupce, poklepywalam i nic ;-(
Juz sie zbieralam jechac na ktg, ale moje ko0chanie wzielo sie ambitnie do budzenia dzidzi i uspokajania mnie.
Oczywiscie gadanie do brzuszka, klepanie itp. tez nic nie dalo. Ja juz lzy w oczach i w ogole, ale... No wlasnie... Nasza sunia ma taka swoja ukochana zabawke, ktora strasznie piszczy.... I no popiszczelismy tym przy brzuszku i Emilka sie obudzila :-)
Teraz juz nie panikuje.
Poza tym nadal czuje sie tak nieporodowo, ze mam wrazenie, ze urodze w czerwcu ;-(
Jutro idziemy do gina i na usg... moze czegos sie dowiemy.

Do góry