reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po wizycie u gina.

Kira25 pisze:
Poza tym nadal czuje sie tak nieporodowo, ze mam wrazenie, ze urodze w czerwcu ;-(

hihi, mnie też się wydaje ta chwila coraz bardziej odległa, ale bez przesady ;) :D
dobrze, że idziesz jutro do gina, będziesz spokojniejsza :)

reklama
Ja właśnie wróciłam z ktg, bo podobnie jak u Kiry - od wczoraj cichosza w brzuszku, jakieś marne kopnięcie od czasu do czasu , sprowokowane szturchaniem. No i oczywiscie znowu uslyszalam ze jestem nieco nadwrażliwa, mam po prostu leniwe dziecko i nie ma sie czym martwic.
A SKĄD JA MAM WIEDZIEĆ CZY W DANYM PRZYPADKU TO TYLKO LENISTWO CZY JUZ PATOLOGIA?
Przynajmniej teraz jestem spokojna.

Remeny... ja tez uslyszalam dzisiaj od mojego chlopa, ze jestem przewrazliwiona, ze panikuje i ze dzidzia ma prawo czasem pospac. Latwo im mowic wszystkim tak....
Ale ciesze sie, ze moja malutka obudzilo to piszczenie. Przynajmniej dowiedzialam sie dwoch rzeczy rownoczesnie: ze wszystko z nia w porzadku i tylko leniuchuje i ze na 100% slyszy :-) Juz nam owsiakowskie badamnie sluchu w szpitalu nie jest potrzebne ;-)

A mój mąż na mnie nakrzyczał, że tak długo zwlekałam, a potem na Izbie Przyjęc od pani doktor też mi się oberwało.

Ja też mam jutro wizytę. Wczoraj chyba przegiełam az sie popłakałam tak mnie wszystko bolało i mam dylemat dzisiaj czy kończyc robotę czy sobie odpuścić ( w końcu nie zając nie ucieknie).

A wicie gdzie mogę kupić ole rycynowy? W aptece czy markecie?

Ewako... ja olej kupilam w aptece (cos ok. 2 zl. za buteleczke)....
Ale jeszcze nie testowalam. Jakos sie boje po tym gigantycznej s....
Tym bardziej, ze moja mama mnie oswiecila, ile ona tego musiala wypic.
Mnie wywolywali olejem (zadzialalao, po paru godzinach byly skurcze), ale.... lekarz kazal mojej biednej mamince wypic tego 3 butelki ::)!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja ubłagałam ojca i dzisiaj wieczorem jedziemy na wywołanie! Podobno powinno pójść, bo rozwarcie na 4 cm i wszystko gotowe do porodu. Po seksie dostają mega skurczy. Wczoraj myślałam, że to już.

reklama
a ja to sie chyba troche boje przyspieszac porod... niby juz bym chciala ale troche mnie to przeraza... teraz przyajkmniej mala jest ze mna i jest wszystko tak po staremu... a jak sie zacznie to juz nie ma odwrotu... :)

no i chyba musze jeszcze poleniuchowac, tak zeby mi sie odechcialo... po opowiesciach Myfy i Karolli dzisiaj leze i nic nie robie! ;D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry