reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Rybciu wzywaj do domu, a co. Nie mozna tak ciężarówki fatygowac po kilka razy do przychodni.
Magduska powodzenia z glukozą. No i zazdroszcze tego serduszka.

Ja odebralam wyniki moczu i o dziwo jest w miare dobrze. Czyli moje swędzenia udało sie zwalczyć urospetem i nasiadowkami w azulanie. Zreszta nasiadowki nadal praktykuję. Jakby któraś miała problemy to polecam.

reklama
Robko, ja jak zwykle spozniona, ale mam nadzieje, ze i tak przyjmniesz moje przeterminowane zyczenia wszystkiego naj, naj.... dla Ciebie i Waszej powiekszajacej sie rodzinki. Duuuuuuzo zdrowka i spelnienia wszystkich marzen!!!!
Ja skonsultowalam moje skurcze z innym ginem. Powiedzial, ze same skurcze na tym etapie ciazy nie sa grozne. Leki trzeba dopiero, jesli te skurcze powoduja skracanie i/lub rozwieranie. Jesli tylko staje brzuszek i nie ma nastepst, to nie trzeba nic brac. Ale mam sobie czesciej monitorowac stan szyjki, czy jednak przypadkiem ,odpukac, nie zacznie sie skracac. Uspokoil mnie. Powiedzial, ze po prosyu mam duze stezenie ktoregos tam hormonu i dlatego tak sie dzieje. No a przytulanko nadal w formnie stosunku przerywanego ;-), zeby nie pobudzac dodatkowo....

Kira ja też będę konsultować twardnienie brzunia, ale dopiero w poniedzialek. Zobaczymy co moj gin na to. Ostatnio sprawdzal szyjkę i bylo Ok. ciekawe jak teraz, bo brzunio przktycznie non stop twardy :(

RYBKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI URODZIN, SPÓŹNIONE ALE SZCZERE!!!!

Moj brzunio twardnieje raz na jakis czas moze z 2 razy w ciągu dnia ale to chyba nic strasznego,
wczoraj byłam w szpitalu gdzie bede rodzić i widziałam takie maluchy po narodzeniu jejku jakie piękne!!! ;D ;)

STO LAT STO LAT NIECH RYBKA ZYJE NAM!
A maly Piotrus niech bedzie madrym, grzecznym i kochanym Aniolkiem :)

Moje kochane dziewczynki co ja bym bez Was zrobiła - dziękuję Wam słoneczka :-* :-* :-*
O ale ja spostrzegawcza - ja mam dziś 100 dniówkę - idę z tej okazji zjeść coś słodkiego ;) ;)

buuuuuu jakie mam siniaczki na łapce po pobieranku krwi :-( Ale Michasiowi glukoza smakowała bo łupał mnie strasznie pod żebrami hehehe

reklama
A w mojej przychodni jest super pielegniarka nie ma sladu po ukłuciu ;)
raz byłam w prywatnej klinice z musu i przez 2 tyg był wielki slad !!!

Do góry