reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Ja krzywą robiłam wczoraj, wyniki idealne, na to konto wsunelam ciacho :)
Krew pobierala mi moja ulubiona Pani Terenia, nie wiem jak ona to robila ale wkłuwała sie trzy razy dokladnie w to samo miejsce, mam tylko małą dziurke w rece i żadnego siniaka! Wirtuozeria :)

reklama
Moja koleznak, akótra zajmuje sie wkłuwaniem zawodowo (mnie tez kluła na poczatku ciąży, ale sama zaszła jak mnie skula i teraz juz jest na zwolnieniu ;) :laugh:), mówi, że trzeba dłużej przyciskac rane po kluciu i nie wolno zginac reki to wtedy sie siniak nie robi. No chyba, ze jakas pielęgniarka jest specem od siniaków to wtedy nic nie pomoze.

A ja dzisiaj na 19-30 do gina. No i Antares chyba też.
Antares milego ostatniego dnia w pracy. :laugh: Od jutro byczenie :laugh: ;D ;D ;D ;D

Karolla oczywiscie, ze zdam. Tylko nie wiem czy dzisiaj jeszcze mi sie uda. bo ostatnio cos szybko zasypiam, a wrócę pewnie po 20 :(. ale jutro rano na 100%

No to czekamy z niecierpliwoscia na wiesci. Ja dzisiaj dalam krewke do badania. Mam super babeczke w laboratorium. tak pobiera, ze nawet nie wiadomo kiedy, a potem wlasciwie zero sladow... Kiedys chodzilam gdzie indziej i zawsze konczylo sie siniakiem, a raz nawet taka bania z krwia i zawsze to podobno byla wina moich kruchych naczyn... Mhm.... chyba nie zrobily sie bardziej elastyczne teraz?? Cos mi sie wydaje, ze "zlej baletnicy (pielegniarce), to i.... "

antares i karola czekam na wyniki,ciekawa jestem co tam,taka wizyta u gina a tyle radosci moze sprawic:)) ja mam wizyte w srode, czy bedziecie mialy teraz USG? A WIZYTY MACIE CIAGLE CO 4 TYG? BO CZYTALAM,ZE OD 28 TYG.POWINNY BYC JUZ CO 2 TYGODNIE,POZDROWIONKA

reklama
Kacha ja mam wizyty co 4 tyg nastepna 21.11 ale od tej wizyty już mi gin mówiła ze beda cześciej pewnie co 2tyg
tak jak mówisz bo wtedy bede już w 28 tyg !!!

Do góry