reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Mika to juz nie dlugo a 22 i pewnie pojde 19 :-) bo nie wytrzymam, a Mika kiedy fotoski na konkurs wyslesz?

reklama
Aśka może ty nasz wszystkie znasz? ;) Bo widze, że znowu "znajoma" twarz. Ale to chyba tak jest, że ktoś jest do kogos podobny i my już widzymy znajoma.
Rybka co do HBs to nie jest za późno. Tylko nie wiem jak jest z odplatnością. Jak chodziłam państwowo z Matim w ciąży to HBS robiłam za pieniądze. Zawsze możesz pójśc prywatnie do laboratorium i poprosić. Nie pamiętam ile dokładnie kosztuje ale ja w czerwcu za morfologie, wr, mocz i HBS zapłaciłam niecałe 80 zł. A chyba warto.

Mój lekarz (którego traktuję już jako byłego lekarza) nie robi żadnych badań oprucz krwi i moczu, nawet jak ostatnio byłam i mówię, że mi się jakaś infekcja przyplątała to bez niczego wypisał mi po prostu antybiotyk. Na USG miał mi dać skierowanie jakoś na teraz, ale zapomniał... , ale ide do mamy kolegi na USG (dlatego sie kłuciłam) to przynajmniej będę miała pewność, że wszystko dokładnie obejrzy. A jak na razie to jeszcze dzidzi nie widziałam :mad: Ale podobno wystarczą3-4 takie badania przez całą ciążę, a reszta to dla przyjemności mamy, albo jak sie coś dzieje.

karola no, no co ja poradze, ze mi jakies znajome jestescie?:) Ciebie to jakbym znala, tak wiesz...z ulicy ( ale zabrzmialo, buhahahahahahh), a Mike to nie jak osobiscie, tyklo z tv:)
A co HBS to ja mi wlasnie teraz zlecil lekarz to badanie. No i oczywiscie pojde prywatnie...bo o skierowaniu to pomarzyc.

Wlaśnie wrócilam z badania ufff na krzywą cukrową to był koszmar wolę kapustę kiszoną.
Jeszcze polożna straszyła że jak tak wolno będę pila to za tydzień powtórka. Potem godzina i znów zabrali trochę krwi. :) Wynik badań 17 no i wizyta u gina.

Klara - okropieństwo zgadzam się z tobą. Mi mama miała odebrać dzisiaj wyniki krzywej - zobaczymy. a kapusta kiszona to pychotka, kupiłam dzisiaj wiec jutro bedzie na surowkę. :laugh:

reklama
Do góry