reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

reklama
Jejku jakie ranne ptaszki z was dziewczynki ja poszłam spać wczoraj o 22.10 bo nie dałam rady
za to o 5.00 pobudka i próba zaśniecia no niestety jak budzik zadzwonił o 7.00 to wstac nie mogłam :(
jeszcze ta deszczowa pogoda :-[
Fajnie że u naszych lutowych mamuś wszystko dobrze !!

Hej dziewczynki właśnie wróciłam od gina i jestem taka szczęśliwa,że od razu musze Wam o tym napisać :) Z moim bobaskiem wszystko w porzątku. Gin dokładnie sprawdzał kręgosłup,serce ,nerki i jest ok.Nie mógł zmierzyć całej fasolki ,bo była niesamowicie ruchliwa.Podał mi jedynie wymiiary:BPD-52,FL-33,AFI-norma. :laugh:
No i znam już płeć.Będe mamą Natalki!!!!Oczywiście nie dał 100% gwarancji.....Pytałam o to wstawanie w nocy do ubikacji,w moim przypadku może być to nasilone bo główka jest blisko pęcherza i może uciskać.No cóż musze to nadal znosić(czasem wstaje ,,siusiać'' nawet 4-5 razy).Nie mam żadnego zdjęcia,bo córcia sie odwróciła pupą ,ale następnym razem mam obiecaną sesje zdjęciową,to wkleje jakieś zdjęcia.
Niestety ja nie czuje sie najlepiej,mam obrzęki.Najbardziej spuchły mi palce,ąż bolą przy zginaniu.Mam przepisany hydrocortizon i wapno musujące. Pozdrawiam Was serdecznie.

Anetka no to witamy kolejną dziewczynkę w naszym gronie - gratulacje

A tak swoja drogą, to w maju płodzi sie głównie dziewczynki? ;)

Gratuluje coreczki!!!! Mnie sie tez marzy taka mala dziewczyneczka :-)
Zobaczymy w lutym, co z moich marzen i podejrzen :-)

anetko super!!!! gratuluje dziewczynki, babki gora:)))a ja nie wiem co bedzie,chociaz podejrzewam malego urwisa...zobaczymy w styczniu lub lutym:)))

reklama
Do góry