reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

reklama
Ja odbieram wyniki dzisiaj po południu i zobaczymy jak wyszły. Już od 5 dni nie biorę materny więc można powiedzieć, że tak uczciwie brałam ją przez 3 tygodnie ;) no ale zobaczymy, jak będzie coś nie tak to znowu zaczynam brać ;D ;D ;D

Kira25 pisze:
A mozesz, Sloneczko, napisac, ile to jest ponizej normy??? Bo ja sie swoja przejmuje, a gin macha na to reka....

Kira, wyniki zostawiłam w przychodni, a wkrótce znów będę powtarzać. A dziś z rana (7:03, czy ludzie mają serce?) zadzwonił lekarz i nakazał jeść jak najwięcej brokułów - więc póki są odpaliłam do sklepu i na śniadanie brokuł.. a dobrze, bo je lubię. No i warzyw, owoców, przepisał mi dwa ostatnie opakowania kwasu foliowego i jakieś witaminki - Falvit bodajże?

Ja bylam dzisiaj na badaniach...jak ja sie boje tej igly, brrr Wyniczki odbiore o 18, mam nadzieje, ze beda dobre. Wizyta u ginia 06,09, boje sie jak diabli. Ostatnio ciagle jestem zmeczona, spac mi sie chce, kilka dni pobolewala mnie glowa:( Ojejejjeje:(

Aska K no u mnie to samo też zmęczona, pomimo, że po urlopie a głowa to codziennie mnie boli tak po pół dnia wczoraj po południu do samej nocy (makabra) miałam wejść po dordze z pracy do meblowego a leciałam ile tchu wlezie do domku, żeby się położyć. :(

Misia.... jaka jest norma, to wiem.....
tylko dla ciezarowek jest troche inaczej.... tak mi gin powiedzial. On twierdzi, ze moje 11,2 jest w normie ;-)

aaaaa i ja u siebie nie jestem w stanie podgonic takimi naturalnymi "specyfikami" ;-(
Po moich jazdach z zapaleniem zoladka nie toleruje "surowizny". Owocki jakos wchodza ( w ciazy mam wreszcie czasami na nie ochote), ale od warzyw odrzuca mnie makabrycznie ;-(
Gin o tym wie, a mimo to nie przejmuje sie hemoglobina.
Musze chyba wybrac sie do kumpelki-ginki i ja jeszcze zapytac...

reklama
ostatnio tez uslyszalam ze u kobiet w ciazy hemoglobina - norma to do 11 poniezej juz nalezy zelazo przyjmowac....ja co prawda biore materne caly czas a z warzywami to roznie bo najwiecej to pieruszki wcinam naciowej....wiec podejrzeewam ze to materna mi podtrzymuje jakos ta hemoglobine.... ale najgorsze jest to ze gardlo juz mnie nie szczypie ale wszystko zeszlo mina struny glosowe zachryplam troche jak nie bedezie lepiej do piatku to pojde do lekarza zobacze co jutro powie moj gin na wizycie jak zobaczy mnie w takim stanie....mam nadzieje ze nie opieprzy.....

Do góry