Sie ma Dziewczyny!
Ale ciężko wrzca sie do pracy po urlopie.Ufff...Człowiek chodzi totalnie zakręcony,a tu jeszcze musi uważać co ludziom wydaje,bo mozna przez nieuwagę komus krzywde zrobić.Stać też juz mi sie nie chce,dobrze,że popołudniu troszeczkę luźniej sie robi.
Myfa dbaj o siebie,żebyś nie musiała więcej martwić się o antybiotyki!! Jest na szczęście grupa leków,którą można podawać w czasie ciązy (choć oczywiście najlepiej się ez nich obywać),zwłaszcza,gdy zdrowie mamy wpływa na zdrowie maleństwa.A lekarz raczej wie co mozna,a co nie.
Aga oszczędzaj się!!Leż i patrz na wszystkich z góry.A co w końcu jesteś w ciąży :laugh: Ja też mam pracę w większości stojącą i już chyba będę powoli szykować się na zwolnienie.Po prostu nie chce mi się!!A poza tym głowa musi być na pełnych obrotach przez osiem godzin - też mi się nie chce. Rany jakieśtotalne lenistwo i niemoc
Dziewczyny macie może jakiś dobry sposób na wmuszenie w siebie dostatecznej ilości płynów.Wiem,że piję za mało,ale jakoś mi nie wchodzi.Już nawet nakazałam mężowi,żeby mnie z tym pilnował.Oj biedny on jest ze mna teraz
Pozdrawiam Mamuśki i ich brzuszki!
A kiedy napad na bank?