reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Nie denerwuj się na pewno wszystko bedzie dobrze
nasze dzidzie brykaja wieczorkiem bo wtedy my się relaksujemy i nikt ich w brzuszku nie buja - ponoć najlepiej dzidzi jest kiedy
spacerujemy wtedy ją lekko kołysze a kiedy mama chce odpocząć mały zaczyna fikać !! Ot cała tajemnica :D

Ja też często jestem mega zła bez powodu, od razu płakać sie chce masakra co robią z nas te hormony!!

reklama
Czarnula - ja też byłam w czwartek na 18:45 - i wszystko w porządku. Więc to szcześliwa godzina w tym gabinecie. Glowa do góry. A szefowi powiedz - poproś Mazurka o zaświadczenie bo to już po 12 tygodniu, więc według prawa jesteś już w ciąży.
Powodzenia.

zaraz wychodze z pracy wiec pomyslalam ze jeszcze cos do was nabazgrze. To juz tylko 3 godziny i zobacze swoje malenstwo. Jutro z samego rana zdam wam relacje co mi pan Mazurek tam zobaczył. I jak sie miewa moje maleństwo.

Jestem juz po USG. Oj jaka ja jestem szcezsliwa.Widzielismy z mezem nasze malenstwo. Ma ok 12 cm , jest zdrowe, ruszalo sie. A teraz niespodzianka - to najprawdopodobniej jest córcia. Nie ma 100% pewnosci ale lekarz obstawia za dziewczynka. Az sie prawie poplakalam ze szczescia. Martwi mnie troche tylko to ze mam zapalenie pecherza i musze brac furagin , witamine c i pic duzo soku zurawinowego. Ale co tam bede to wszystko lykac. Najwazniejsza jest córcia. Wczoraj caly wieczor przygladalam sie zdjeciu z USG. Dzis rano tez. Mazurek namawia mnie na USG 4 D w top medicalu. Chyba sie skusze za miesiac. Troche drogo ale co tam. czego sie nie robi dla dziecka. Karollamam nadzieje ze ty tak samo jestes szczesliwa jak ja po usg. Moze tez juz wiesz co bedziesz miala?

Ale fajnie!!! Gratulacje czarnula!!!!!!Ja ide dopiero 06.09 i moze tez zobacze czy ten dZidziulek ma siusiaka czy nie:) Bardzo sie ciesz, ze wszystko w porzadku. Pij soczek,dbaj o siebie, niech cora rosnie zdrowa!!!!!

dzieki Aska napewno i ty zobaczysz juz co tam nosisz w brzuszku. Chyba ze maluszek zrobi ci psikusa i odwroci sie pupa. Ale pogadaj do niego moze sie poslucha i pokarze. ja tak ze swoim rozmawialam na USG i sie odwrocila i ładnie wystawila do zdjecia.

Czarnulko ja już nie mogę się doczekać dzisiejszej wizyty yuppi... jeszcze tylko 8 godz i zobaczę bejbika
no i moze dowiem sie czy to on czy ona?? Moja szwagierka u tej samej lekarz jak była w 16 tyg to dowiedziła sie że urodzi
synka pani doktor ma bardzo dokladny i dobry sprzet wiec jest szansa :D
Co do 4D to ponoć super wrazenie ale jak bejbik jest większy bo widzisz nawet grymasy na buźce ;D
moja gin robi 3D w 5-6 miesiącu w ramach wizyty wiec też pewnie zrobie sobie!!
Jak tylko bede po wizycie dam znac !!
Pozdrowionka!!!

Czarnulka super. a o pęcherz dbaj i zakwaszaj ten mocz.
No i gratulacje dziewczynki - tez bym chciała. Mi Mazurek kazał przyjść do Top Medicalu za dwa miesiące, ale o 4D nie mówił, bo sama wspomniałam, że strasznie drogie.

reklama
Do góry